25 / 04 / 2024

çin 2013 turizm

çin 2013 turizm

Yurtdışı seyahati yapanların sayısındaki artış, ekonomik istikrar ve Çin 'in para birimi yuanın değerlenmesine bağlanırken ülkede turizm sektörünün genel olarak büyüme eğilimi gösterdiği dile getirildi...

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turizm sektörü için helal turizm umut oldu!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Ada tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenler, Fatih Mahallesi, Çinçin Dere Caddesi'nde kuruldu.

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Direğin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

Çin'in turizm geliri 551 milyar dolara ulaştı!

Çin Ulusal Turizm İdaresinin açıklamasında, 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

Ziya Yılmaz: Havza ve Ladik için ortak turizm planı yapıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda Havza ve Ladik ilçeleri için ortak turizm eylem planı hazırlanması kararı alındı. SAMTAB Havza Turizm Eylem Planı Toplantısı yapıldı.

Çin'in turizm geliri 551 milyar dolara ulaştı!

Çin Ulusal Turizm İdaresi'nin açıklamasında, ülkenin turizm gelirinin 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

çin 2013 turizm Haberi

çin 2013 turizm


Çin'den 2013 yılında yurtdışına 98 milyon 190 bin kişinin seyahat yaptığı bildirildi.


Çin Milli Turizm İdaresi, ülkeden yurtdışına yapılan seyahatlerin geçen yıl yüzde 18 artarak 98 milyon 190 bine ulaştığını açıkladı.


Yurtdışı seyahati yapanların sayısındaki artış, ekonomik istikrar ve Çin'in para birimi yuanın değerlenmesine bağlanırken ülkede turizm sektörünün genel olarak büyüme eğilimi gösterdiği aktarıldı.


Resmi verilere göre, Çin'de geçen sene 3 milyar 262 milyon yurtiçi seyahati yapılırken ülkenin 2013'teki yurtiçi turizm geliri yüzde 15,7'lik artışla 2,627 trilyon yuanı (yaklaşık 958 milyar lira) buldu. Çin'i ziyaret eden yabancı turist sayısı ise geçen yıl yüzde 2,5 azalarak 129 milyona geriledi.


Çinli turistlerin 2013'te yurtdışında yaptıkları harcamanın 120 milyar dolar olduğu kaydedilirken ülkede orta gelir sınıfının güçlenmesi ve yuanın hızla değerlenmesi ile bu rakamın 2014'te yaklaşık...