25 / 04 / 2024

çin 2014 turizm

çin 2014 turizm

Dünyanın yükselen ekonomilerinin şehirleşen ve zenginleşen orta sınıfı bir çok sektörde olduğu gibi turizmde de dengeleri değiştiriyor. Küresel turizmde bugün her on turistten birinin Çin'li olduğu belirtiliyor.

Çin'de 98 milyon 190 bin kişi yurtdışı seyahati yaptı!

Yurtdışı seyahati yapanların sayısındaki artış, ekonomik istikrar ve Çin 'in para birimi yuanın değerlenmesine bağlanırken ülkede turizm sektörünün genel olarak büyüme eğilimi gösterdiği dile getirildi...

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turicum İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Şin, Ökkeş Sevimli, Seyyid Doğan ve Umut Yıldız ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eman Life Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selma Benşin ve Tevfik Benşin ortaklığında 1 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turizm sektörü için helal turizm umut oldu!

2016’ya kötü başlayan turizm sektörü için “helal turizm” umut oldu. Arap turizmciler, “Türkiye’den vazgeçmeyiz” mesajı verdi.

Özdilek'in 2014 cirosu 1 milyar 150 milyon TL!

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanaklar İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıtkı Ada tarafından 20 bin TL sermaye ile 26 Kasım'da Esenler, Fatih Mahallesi, Çinçin Dere Caddesi'nde kuruldu.

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SNL İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Direğin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta Beykoz, Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu.

Akfen Holding'in cirosu 2014'te yüzde 7 arttı!

Akfen Holding’in 2014 yılı finansal sonuçları açıklandı. Akfen Holding’in 2014 yılındaki cirosu bir önceki yıla kıyasla yüzde 7 artarak 119 milyon TL oldu..

Aktay Turizm'in 2014'e ait finansal tablosu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yüzde 100 oranında iştirak ettiği Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri 'nin 2014 'e ait finansal tabloları yayınlandı.

Çin'in turizm geliri 551 milyar dolara ulaştı!

Çin Ulusal Turizm İdaresinin açıklamasında, 2014 yılında bir önceki yıl göre yüzde 14,7 artarak 3,38 trilyon yuanı (551 milyar dolar) bulduğu belirtildi.

çin 2014 turizm Haberi

çin 2014 turizm


Dünyanın yükselen ekonomilerinin şehirleşen ve zenginleşen orta sınıfı bir çok sektörde olduğu gibi turizmde de dengeleri değiştiriyor. Küresel turizmde bugün her on turistten birinin  Çin'li olduğu belirtiliyor. Sadece geçtiğimiz yıl dünyanın farklı şehirlerine 97.3 milyon turist gönderen Çin'de bu seyehatlerin neredeyse yarısının keyif için yapılan tatiller olduğu ifade ediliyor. Bugün 30 yaşına gelmemiş bir Çin'li'nin ebeveynlerinin hayal bile edemeyeceği bir şey yapabildiği görülüyor: iki haftalık bir Avrupa turu. Zenginleşen Çinliler güzel Paris'ten, mükemmel İngilizce konuşan Hollanda'ya, pizzanın anavatanı İtalya'dan Kuzey Işıkları'nı görmeye Finlandiya'ya gidebiliyor.


Yeni nesil Çinli genç turistler turları sevmiyor, bağımsız geziyor


Küresel turizmin çehresini değiştiren ve henüz gezmeye doymamış bu genç orta sınıf, bir önceki nesillerin yaptığı gibi grup turları nı da sevmiyor. The Economist'te yer alan haberde 'genç,...