26 / 04 / 2024

Çinli heyet Ankara

Çinli heyet Ankara

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu şehrinden, ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Türkiye’ye gelen heyeti kabul etti.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Çinli yatırımcıların gözü Samsun'da!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve Çinli işadamları Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Konya Yunak'ın projeleri için Ankara'dan destek istendi!

Konya Yunaklı heyet yatırım desteği için Ankara'ya gitti. TBMM'deki Konyalı vekilleri ziyaret ettiler. Yunaklı heyet yatırımların başlaması için vekillerden destek istedi.

Ankara Dökümcüler OSB altyapı ihalesi 8 Eylül'de!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Ankara Dökümcüler İhtisas OSB altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 8 Eylül'de gerçekleşecek altyapı işinin keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlendi.

Kosovalı heyet Mamak'ın dönüşüm projelerini inceledi!

Ankara Mamak Belediyesi'nin 12 yıllık kardeş şehri Kosova'nın Wushtrri Belediyesinden bir heyet Mamak'ta incelemelerde bulundu. Wushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, meclis üyeleri ve milletvekillerinin de bulunduğu heyet, Mesut Akgül'ü ziyaret etti.

Ankara Dökümcüler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı inşaatı yaptıracak. Keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 26 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Çinli heyet Ankara'da fabrika kurmak istiyor!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu şehrinden, ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Türkiye’ye gelen heyeti kabul etti.

Limak’a Polatlı için Çinli kredi!

Limak Çimento, Ankara’nın Polatlı ilçesinde kuracağı 1.8 milyon ton çimento üretim kapasiteli fabrikası için Çinli Sinoma International Engineering Co. ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak Çimento Ankara'ya fabrika kuracak!

Limak Çimento, Çinli Sinoma International’ın Türk ortağı Sintek’le, Ankara’da fabrika kurmak için düğmeye bastı. Polatlı’da kurulacak Limak Anka Çimento’da, günde 5 bin ton üretim yapılması planlanıyor.

Limak ve Çinli ortağı Ankara'da 155 milyon dolara çimento fabrikası kuruyor!

Türkiye'ye yabancı yatırımcı ilgisi artarak sürüyor. Limak Ankara'da kuracağı yeni çimento yatırımı için Çinli Sinoma ile 155 milyon dolar tutarında anlaşma imzaladı.

Ankara’nın çimentosu Limak’tan!

Limak Çimento, Ankara’ya 155 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor. 2017’de faaliyete geçecek tesiste, günde 5 bin ton üretim planlanıyor. Yeni proje için Çinli şirket Sinoma’yla işbirliğine gidildi

Çinli heyet Ankara Haberi

Çinli heyet Ankara

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Çin Halk Cumhuriyeti’nin Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu şehrinden, ticari ilişkileri geliştirmek amacıyla Türkiye’ye gelen heyeti kabul etti.

Xinyu Belediye Başkanvekili He Weihua başkanlığındaki heyette Xinyu Ticaret Ofisi Direktörü Gua Ruixin ve şehrin önde gelen iş adamları yer aldı. Belediye Başkanvekili Weihua, Çin Halk Cumhuriyeti ile Türkiye’nin iki dost ülke olduklarını ve bu dostluğun uzun bir tarihi geçmişe dayandığını belirterek, “İş dünyası olarak bu dostluğu pekiştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

-ANKARA’DA FABRİKA KURMAK İSTİYORLAR-

Ankaralı işadamları ile ticari ilişkileri geliştirmek ve Ankara’ya teknoloji transferi sağlamak üzere ATO’yu ziyaret ettiklerini belirten Weihua, heyetteki iş adamlarının ağırlıklı olarak yeni enerji teknolojileri alanında üretim yaptıklarını anlattı. Weihua, önümüzdeki günlerde ATO ile iyi niyet anlaşması imzalayarak karşılıklı yatırım olanaklarını...