18 / 04 / 2024

city life satış ve pazarlama koordinatörü tolga kesici

city life satış ve pazarlama koordinatörü tolga kesici

Yeni KDV Yasası’nın ikinci el konuta olan talebi artıracağını belirten Life City Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Kesici, projelerinin yeni düzenlenmeden etkilenmediğini ve yüzde 1 KDV ile satışta olduğunu söyledi…

İzmir Bornova Folkart Life satılık daire!

Toplam 828adet daireden meydana gelen proje İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı konumda hayata geçiriliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bornova İzmir Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bornova İzmir Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

İzmir Folkart Bornova Life satılık konut!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen proje 25 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bornova Folkart Life satılık ev!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

İzmir Folkart Bornova Life satılık!

İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunan projede toplam 828 adet daire bulunuyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Bornova Folkart Life satış ofisi telefon!

Bornova Folkart Life satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi!

İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi ile 444 22 78 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim!

120 ay taksitlendirme sağlanan proje toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belrilendi.

Bornova Folkart Life satılık konut!

Folkart Yapı imzası ile hayata geçirilen proje İzmir'in Bornova ilçesinde yükseliyor. Bornova Folkart Life satılık konut tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bornova Folkart Life satış ofisi iletişim!

Toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Bornova Folkart Life satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Folkart Life satılık!

Daire alanlarının 34 metrekareden başladığı proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İzmir Bornova Folkart Life satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Bornova Folkart Life satılık daire!

Bornova Folkart Life satılık daire alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Banka kredisine uygun olan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Life satılık!

İzmir Folkart Life satılık daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan İzmir Folkart Life Bornova projesinin lansmanı 12 Mayıs’ta gerçekleşecek.

city life satış ve pazarlama koordinatörü tolga kesici Haberi

city life satış ve pazarlama koordinatörü tolga kesici

Gökil İnşaat güvencesiyle Beylikdüzü’nda hayata geçirilen Life City projesinin, yüzde 1 KDV avantajıyla satışı devam ediyor. Projenin yeni KDV Yasası’ndan etkilenmediğini belirten Life City Satış ve Pazarlama Koordinatörü Tolga Kesici, yeni düzenlemenin ikinci el konuta olan talebi artıracağını söyledi. İnsanların yüzde 18 KDV ödememek için eski projeleri talep edeceğinin altını çizen Kesici, Satış yönünden yeni KDV yasasını desteklemiyorum. Bu insanların konut alım süreçtelerini durduracaktık. İnsanlar yüzde 18 KDV ödememek için ikinci el konutlara yönlenmeye başlayacak.  Ama bir taraftan da niye bu yasa var diye soruyorum….Arabada niye lüks kavramı var? Günümüzde bir projede 1+1 konut da var 4+1’de. Bir tarafta 1+1 300 bin TL, diğer tarafta 2+1 konut 100 bin TL.  Bu sizin aldığınız evin lüks olmasıyla ilgili. Bence lükslüiğü...