24 / 04 / 2024

cityscape turkey 2016 değerlendirmesi

cityscape turkey 2016 değerlendirmesi

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açarken, TGP Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade etti

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

SEREL, Design Turkey 2016'dan ödülle döndü!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Serel Design Turkey 2016'da ödül aldı!

Seramik sağlık gereçleri sektörüne kazandırdığı yeni teknolojileri ve estetik tasarımlarıyla SEREL, Design Turkey 2016’nın “Yapı Bileşenleri” kategorisinde “İyi Tasarım Ödülü”ne 2 farklı ürünüyle sahip oldu.

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Iglo Architects, Cityscape Awards 2016’da Övgüye Değer bulundu!

Iglo Architects tarafından İzmir Aliağa’da tasarlanan Anatolia Tiles Depo ve Yönetim Binası, Cityscape Awards 2016’da, “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde, yarışmanın uluslararası jürisi tarafından “Övgüye Değer” (Highly Commended) bulundu.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

cityscape turkey 2016 değerlendirmesi Haberi

cityscape turkey 2016 değerlendirmesi

TÜRKİYE gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları, Cityscap Turkey'de buluştu. İstanbul Kongre Merkezi'nde 24 Mart'ta başlayan fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açtı. Sektörün önde gelen temsilcilerinden Türkiye Gayrimenkul Platformu (TGP) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, İnvest Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Ege Yapı Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Cihan'a yaptığı açıklamada fuara ilginin büyük olduğunu ve beklentileri karşıladığını ifade etti. 


Türkiye Gayrimenkul Platformu (TGP) Yönetim Kurulu Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade ederek, "Her şeye rağmen insanlar fuara gelmeye devam ediyor. Beklentimizin çok üzerinde değil ama beklentimiz ölçüsünde bir fuar yaşadığımızı söyleyebilirim. Özellikle yabancı acenteler çok fazla"...