19 / 04 / 2024

cityscape turkey 2016ya katılan inşaat firmalar

cityscape turkey 2016ya katılan inşaat firmalar

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açarken, TGP Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade etti

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Gayrimenkul sektörü Cityscape Turkey 2016'dan memnun kaldı!

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açarken, TGP Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade etti

Cihan İnşaat, Cityscape Turkey'de 25 milyonluk rezervasyon aldı!

Cihan'dan 25 milyonluk satış Cityscape İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katılan Cihan İnşaat, Körfez ülkelerinden konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı. Bu rakamın üçte ikisini yatırımcılar oluşturdu.

cityscape turkey 2016ya katılan inşaat firmalar Haberi

cityscape turkey 2016ya katılan inşaat firmalar

TÜRKİYE gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları, Cityscap Turkey'de buluştu. İstanbul Kongre Merkezi'nde 24 Mart'ta başlayan fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açtı. Sektörün önde gelen temsilcilerinden Türkiye Gayrimenkul Platformu (TGP) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Buvan, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, İnvest Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Ege Yapı Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, Cihan'a yaptığı açıklamada fuara ilginin büyük olduğunu ve beklentileri karşıladığını ifade etti. 


Türkiye Gayrimenkul Platformu (TGP) Yönetim Kurulu Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade ederek, "Her şeye rağmen insanlar fuara gelmeye devam ediyor. Beklentimizin çok üzerinde değil ama beklentimiz ölçüsünde bir fuar yaşadığımızı söyleyebilirim. Özellikle yabancı acenteler çok fazla"...