19 / 04 / 2024

çobançeşme yangın

çobançeşme yangın

Bahçelievler'de bir işyerinde yangın çıktı. Bahçelievler'de bir işyerinde çıkan yangın hasara neden oldu. Yangın, güçlükle söndürülebildi. Binanın 4'üncü katında satışa hazır yeni otomobillerin bulunduğu görüldü.

Yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturan DAP Çeşme projesinde ön talep fırsatı!

DAP Yapı’nın İstanbul dışındaki ikinci projesi DAP Çeşme, İstanbul Boğazı ile özdeşleşen yalı konseptini Ege’nin maviliklerine taşıyor. Dap Çeşme projesinde ön talep fırsatı başladı. 

DAP Çeşme'de ön talep fırsatı!

Çeşme Marina'nın hemen yanı başında inşa edilecek olan DAP Çeşme projesinde ön talep başladı. Merakla beklenen DAP Çeşme projesinde konut tipleri belli oldu mu, hangi konut tipleri yer alıyor? İşte DAP Yapı Projesi ile ilgili ayrıntılar...

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Çeşme'de arkeolojik sit alanının korunması için alınacak tedbirler mecliste!

13 Ağustos 2020 tarihinde İzmir ilinin Çeşme ilçesinde yaşanan yangın sonrasında arkeolojik sit alanının korunması için Bakanlığın alacağı tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Grup İnşaat Otomotiv Elektrik Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Abaz tarafından kuruldu.

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Dorak Holding Soğuk Çeşme Sokağı’nı restore etti!

Dorak Holding, Sultanahmet’teki tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’nı inşa etti. Patron Mustafa Pilav, “İlk etap bitti, ikincisi nisanda tamamlanacak” diye açıklama yaptı. 

Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme'de ön talep dönemi başlıyor!

8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Dap Yapı için bir ilke de ev sahipliği yapacak. Proje çalışmaları devam eden Dap Nişantaşı, Dap Çekmeköy ve Dap Çeşme için ilk kez fuarda ön talep alınacak...

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Sirkeci-Kazlıçeşme Banliyö Hattı yeniden hizmete alınıyor!

Marmaray projesi sebebiyle atıl kalan Sirkeci-Kazlıçeşme arasındaki tren hattını tramvaya dönüştürecek projeden vazgeçilince TCDD, eski banliyö hattını yenileyerek tekrar hizmete almaya karar verdi.

Ilıca Plajı’nı Çeşme Belediyesi 10 yıllığına kiraladı!

Çeşme Belediyesi, Ilıca Plajı’nı Milli Emlak’tan 10 yıllığına kiraladı. Başkan Muhittin Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, halkımızın ve konuklarımızın plajımızdan ücretsiz yararlanmasıdır” diye açıklama yaptı. 

Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı!

Emlak kraliçesi olarak anılan şarkıcı Banu Zorlu'nun Çeşme'deki villasının kapıları çalındı.

çobançeşme yangın Haberi

çobançeşme yangın

Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi'ndeki Mates Plaza'nın otomobil galerisi olarak kullanılan 5 katlı binanın 5'inci katında yer alan ofis bölümünde yangın çıktı. Çatıya da sıçrayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın, çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürülebildi.


Binanın 4'üncü katında satışa hazır yeni otomobillerin bulunduğu...