23 / 04 / 2024

Çobanoğlu Grup yapı adresi

Çobanoğlu Grup yapı adresi

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çoban tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Sabahattin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Grup yapı adresi Haberi

Çobanoğlu Grup yapı adresi

Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamza Çoban tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu. 


Çobanoğlu Grup Yapı İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...