26 / 04 / 2024

çocuk inşaat atölyesi

çocuk inşaat atölyesi

Çocuk İnşaat Atölyesi Güler Grup, çocukları, sağlıklı ve güvenli yapılar konusunda ilk ipuçlarını almaları için 'Çocuk İnşaat Atölyesi'ne davet ediyor.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

çocuk inşaat atölyesi Haberi

çocuk inşaat atölyesi

Güler Grup, çocuklarda, sağlıklı, çevreye uyumlu, güvenli yapı ve konut bilincinin oluşması için yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Çocuk İnşaat Atölyesi projesinde çocuklar hem oyunlar oynayarak bir konut inşaatının aşamalarını öğrenecek hem de mimarlıktan mühendisliğe inşaat sürecine dahil olan meslekleri tanıyacak.


Çocuk İnşaat Atölyesi projesinde çocuklar; hem oyun oynayacaklar, hem de bir konutun tasarlanması, inşa edilmesi aşamalarını deneyerek, gerçek malzemelere dokunup onları tanıyarak öğrenecekler. Harç yapımından tuğla dizmeye, duvar boyamadan peyzaj ve oyun alanları oluşturmaya kadar bütün aşamaları kendi hayal güçlerini ve beklentilerini yansıtarak öğrenecekler. 

İnşaat mühendisliği, mimarlık, peyzaj mimarlığı, bir inşaat sürecine katılan tüm bileşenleri en iyi şekilde organize edebilen müteahhitlik gibi meslekleri tanıyacaklar. 

Proje ile sağlıklı, güvenli, çevreye uyumlu konutlar ve yaşanılabilir bir şehir bilincine erişmeleri hedeflenen çocuklar,...