26 / 04 / 2024

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat adres 

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat adres 

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Mühendislik İnşaat Bilgisayar Ve Yazılım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ensar Topraktan tarafından kuruldu.

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaoğlu Gayrimenkul Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Binali Kalkan tarafından kuruldu. 

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezicioğlu Kardeşler İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enver Gezici tarafından kuruldu.

Yazıcı İnşaat'ın acı günü! Ali Yazıcı vefat etti! 

Yazıcı İnşaat A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Yazıcı hayatını kaybetti.

Bozanoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozanoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Bozan ve Faruk Bozan ortaklığında kuruldu. 

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğlu Gyo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulvi Efendioğlu ve Tarık Efendioğlu ortaklığında kuruldu.

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat adres  Haberi

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat adres 

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...