19 / 04 / 2024

Colorist Şile lokasyon

Colorist Şile lokasyon

Satışları başlayan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile”de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile'de 50 ay sıfır faiz fırsatı devam ediyor!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin yüzde 60'ı satılan Colorist Şile'nin, konumunun avantajları sayesinde 10 yıl içerisinde kendini amorti etmesi ön görülüyor.

Colorist Şile: 10 yılda kendini amorti eden tek proje!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta..

Vaat Center nerede? Vaat Center lokasyon bilgisi!

Vaat Center nerede sorusunun yanıtı ve Vaat Center lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vaat Holding imzası ile hayata geçirilen proje ile ilgili detaylar...

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokasyon Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Yakup tarafından kuruldu.

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Mağaza Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon! 

Sinpaş Kızılbük Marmaris projesi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Marmaris nerede? Sinpaş Kızılbük lokasyon!

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Teknik Lokasyon Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Lokasyon Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldız ve Hakan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Colorist Panorama'da 1+1'ler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde yükselen Colorist Panorama projesinde yeni yıla özel fırsatlar devam ediyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama Şile'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası taşıyan Colorist Panorama projesinde 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 230 bin TL'den 199 bin TL'ye düştü.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Şile'de yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükselen Colorist Panorama'da yılbaşına özel hazırlanan kampanya kapsamında 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Colorist Şile lokasyon Haberi

Colorist Şile lokasyon
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Kısa bir süre önce satışa çıkan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi  “Colorist Şile” Şile tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta. Bankalardan kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir. 



Projenin bulunduğu lokasyona 300 metre mesafede yapılacak Devlet Hastanesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan Marina, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Osman Gazi köprüsü bağlantısı sayesinde Bursa 1,5 saat,  Ankara  2,5 saat ve İzmir’e 3,5 saatte ulaşmak mümkün....