29 / 03 / 2024

Colorist Şile ne zaman teslim

Colorist Şile ne zaman teslim

CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar neler?

Son zamanlarda dayanıklılığı ve görünümü ile öne çıkan evlerden biri olan çelik yapılar, prefabrik yapılardan farklılıkları ile dikkat çekiyor. Bu durumda pek çok kişi prefabrik ev ile çelik ev arasındaki farkları merak ediyor. Merak konusu olan prefabrik ile çelik ev arasındaki farklar nelerdir?

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

100 bin TL’nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz getiri hesabı...

Elinde nakdi olan ve kazanç sağlamak isteyenler için mevduat hesapları fırsat kapılarını aralıyor. Sürekli sorgulanan konuların başında yer alan mevduat faiz oranlarında 5 bankadan 32 günlük atak geldi. İnsanlar 100 bin TL ile ne kadar kazanacağını merak ediyor. İşte banka banka faiz getiri hesabı..

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 21 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasitesi, 4 farklı yıkama programı ve su tasarrufu sağlayan ActiveWater teknolojisi ile öne çıkıyor. Peki, Bosch SMS44DI01T Bulaşık Makinesi en ucuz nerede? İşte detaylar...

Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı ne kadar, en uygun nereden alınır? 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Üstten donduruculu Profilo BD2155WFNN No Frost Buzdolabı, geniş iç hacmi, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatı ile öne çıkıyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede, özellikleri ne? İşte detaylar...

Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Paslanmaz çelik iç gövde ve 14 kişilik kapasiteye sahip 4 programlı Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi, hijyen ve parlaklık fonksiyonu ile öne çıkıyor. Peki, Beko BM 4044 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? İşte detaylar...

Arçelik 6055 UH I Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ultra hijyen fonksiyonuna sahip Arçelik 6055 UH I Bulaşık Makinesi; tasarımında yer alan çamaşır suyu bölmesi ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 6055 UH I Bulaşık Makinesi kaç programlı, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Seat Arona fiyatları Mayıs'ta olduğu gibi kaldı! Şehir trafiğine uygun Arona uygun kampanya koşulları ile satışta

Seat Arona, geniş iç hacmi, konforlu sürüş özellikleri ve güçlü motor seçenekleri ile öne çıkan bir kompakt SUV'dir. Yollarda oldukça iyi performans sergiler ve güvenli bir sürüş sunar. Bir Seat Arona sahibi olmak isterseniz bayisindeki uygun kampanyaları kaçırmayın. 

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Beklenen İntibak Yasası ile ne kadar zam yapılacak? 2000 sonrası emekli olanlar için önemli detay…

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar için yapılması beklenen intibak yasası, bu tarihten önce emekli olanlarla aradaki maaş farkı adaletsizliğini gidermek amacıyla yapılacak. Peki ne kadar zam yapılması bekleniyor?

Colorist Şile ne zaman teslim Haberi

Colorist Şile ne zaman teslim

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Kısa bir süre önce satışa çıkan Colorist Şile, çocuklu ailelerin tüm dikkatlerini üzerine çekti. Colorist Şile’nin ilk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandırdığını söyleyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, 10 gün gibi kısa bir süre içinde projelerinin yüzde 40’ının satılmasının gurur verici olduğunu belirtti. 



Gayrimenkul sektörünün yeni yüzlerinden CFR Yapı, çocuklara yönelik geliştirdiği Colorist Şile ile emlak sektörüne yeni bir soluk getirdi. Projesinin yüzde 60’ını çocuk alanlarına ayıran Colorist Şile, satışa çıktığı ilk günden itibaren çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Kısa bir süre önce yatırımcısının karşısına çıkan Colorist Şile’de evlerin yüzde 40’ı satıldı....