26 / 04 / 2024

Colorist Şile ödemeleri

Colorist Şile ödemeleri

Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor..

Colorist Şile Türkiye'nin en kapsamlı çocuk projesi!

Emlak sektörüne Colorist Şile ile hızlı giriş yapan CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor.

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Şile Colorist Panorama'da 230 bin liraya!

Colorist Panorama projesi CFR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 230 bin liradan başladığı proje İstanbul Şile'de inşa ediliyor. 

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü!

Colorist Panorama Şile ön talep döneminde yoğun ilgi gördü. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı proje 77 villadan meydana geliyor. 

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Şile Colorist Panorama fiyat listesi!

CFR Yapı tarafından Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi indirimler devam ediyor. İşte Colorist Panorama fiyat listesi...

Şile Colorist Panorama fiyat!

Colorist Panorama projesinde lansman öncesinde hem fiyatlarda hem de ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Peki Şile Colorist Panorama fiyatları ne kadar?

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

Colorist Şile’de yaza özel son daireler!

İstanbul Şile’de hayata geçen ve yatırımcısından kısa sürede büyük ilgi gören Colorist Şile’nin yaza özel son dairelerinin satışı %0 Faiz ve 60 Ay vade imkanıyla devam ediyor.

Türkiye'nin en kapsamlı aile projesi Colorist Şile'ye mimari patent!

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..

Colorist Şile ödemeleri Haberi

Colorist Şile ödemeleri
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Çocuklara yönelik projesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandıran CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile'nin satışlarını tamamlamak üzere. Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ses getiren Colorist Şile, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 


Çocuklar nerede oynasın sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanan Colorist Şile, iki etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etap için yatırım bedeli 20 milyon TL, ikinci etap için ise 38 milyon TL olarak belirlendi. 


189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile'de 1+1 daireler 189 bin TL, 2+1 loft bahçe daireler 320 bin...