28 / 03 / 2024

Comfort Sapanca fiyatları

Comfort Sapanca fiyatları

Comfort Sapanca projesi Sapanca'da Anadolum İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 8 dönüm arazi üzerinde yayılan projede toplamda 14 villa yer alıyor.

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Dacia Duster'da özel ÖTV oranlı fiyatlar! Şimdi bakın kaçırmayın! 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Dacia Duster'da araba alacakları cezbeden ÖTV kampanyası başladı. Bu kapsamda 2022 Model Yılı Duster Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4x2 otomobil ÖTV indirimi ile satışa sunuldu. Peki Dacia Duster Eylül fiyatları kaç lira? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sapanca Nef fiyatları!

Sapanca Nef fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Sapanca Nef fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi! 

"Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi" olan Mavera Comfort Başakşehir projesi bugün satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 590 bin TL'den başlıyor. Peki Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi ne zaman? İşte Mavera Comfort Başakşehir teslim tarihi...

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları!

Başakşehir Mavera Comfort fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Türkiye’nin, deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mavera Comfort satışa çıktı! 590 bin TL'ye 2+1!

Makro İnşaat ve Akyapı, “Türkiye’nin, Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi” olan Mavera Comfort projesini bugün satışa çıkardı. Projede fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor.

Sapanca’da ‘Küçük Arabistan’ kuruldu!

Sakarya’nın Sapanca ilçesi, özellikle Suudi Arabistan ve Katar'dan gelenlerin ilgisi ile konut fiyatlarında büyük artış yaşanmasına neden oldu. Değeri 1 milyon dolara kadar yükselen villalar Arapların meskeni oldu.

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

TOKİ Sakarya Sapanca'da 369 konut inşa edecek!

TOKİ Sakarya Sapanca'da 369 konut hayata geçirecek. Fiyatların 252.787,99 TL'den başladığı projede satışlar açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Sapanca Kestanelik TOKİ'ye 141 başvuru geldi!

TOKİ tarafından Sapanca Kestanelik'te inşa edilen 447 daire için 141 başvuru geldi. Başvuru sayısının düşüklüğü fiyatlarının yüksekliği sebebiyle kaynaklandı.

Comfort Sapanca fiyatları Haberi

Comfort Sapanca fiyatları

Comfort Sapanca Villaları'nda brüt kullanım alanının 205 metrekareden başladığı belirtiliyor.  Anadolum İnşaat imzasıyla Sapanca'da yükselen projede konutlar zemin ve üst kattan meydana geliyor. Zemin katta antre, mutfak, hol, banyo, salon ve wc; üst katta ise 3 oda, banyo, ebevyn banyosu yer alıyor. 



A Tip Villa  

Dubleks villaların brüt kullanım alanları 205 metrekare olup tamamı 3+1'lerden oluşuyor. 3 banyosu bulunan A tipi villalarda göl manzarasına sahip 10 konut mevcut.



B Tip Villa

Tripleks villaların brüt kullanım alanları 325 metrekare olup tamamı 4+1'lerden meydana geliyor. Bu villa tipinde de 3 banyo yer alırken göl manzarasına sahip 10 konut mevcut. 




Fiyatların 750 bin TL'den başladığı projede ödeme planına göre yüzde 75'e kadar kredi kullanılabiliyor. Comfort Sapanca projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 


8 dönüm alan üzerinde...