26 / 04 / 2024

Concord İstanbul en iyi dönüşüm projesi

Concord İstanbul en iyi dönüşüm projesi

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde başrol oynayan Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ seçildi.

Concord İstanbul, En İyi Dönüşüm Projesi ödülünün sahibi oldu!

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde rol oynayan Concord İstanbul, bu yılki Sign of the City yarışmasında ‘En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul En İyi Dönüşüm Projesi seçildi!

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fiklrtepe'de gerçekleştirdiği 'Concord İstanbul', 'Sign of the City Awards 2015'in 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

Concord İstanbul, Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün en prestijli yarışması olan 'Sign of the City Awards 2015' ödül töreni önceki akşam yapıldı. Törende Fikirtepe'deki 'Concord İstanbul' 'En İyi Dönüşüm Projesi' seçildi.

En iyi kentsel dönüşüm projesi ödülü Concord İstanbul’un oldu!

Kentsel yenileme, dönüşüm mevzuatına ve kriterlerine uygun yapılandırılmış proje ödülü Concord İstanbul’un oldu.

En iyi dönüşüm projesi ödülünü Concord İstanbul aldı!

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde başrol oynayan Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ seçildi.

En iyi kentsel dönüşüm projesi ödülü Concord İstanbul'un!

Teknik Yapı’nın İstanbul’un ilk yerleşim merkezi olan ve Kalkhedon adıyla bilinen Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul, hakettiği payeye kavuştu.

Concord İstanbul en iyi dönüşüm projesi ödülü aldı!

Kentsel yenileme, dönüşüm mevzuatına ve kriterlerine uygun yapılandırılmış proje ödülü Concord İstanbul’un oldu.

Concord İstanbul satış ofisi telefon!

Concord İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Dairelerin 338 bin 900 TL ile 979 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres!

Concord İstanbul projesinde daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen geniş fiyat seçenekleriyle satış sürecine devam ediyor. İşte Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap adres bilgileri...

Fikirtepe Concord İstanbul 2. etap satışa sunuldu!

KENTSEL dönüşümün en çok konuşulan bölgesi olan Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de inşa edilen Concord İstanbul konut projesinde 2. etap satışa çıktı. Projede daire fiyatları 338 bin 900 liradan başlıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim?

Daire satışlarının 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla değiştiği Teknik Yapı Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım!

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Concord İstanbul 2. Etap kampanya!

Dairelerin 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı Concord İstanbul'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor. İşte Concord İstanbul 2. Etap kampanya detayları..

Concord İstanbul en iyi dönüşüm projesi Haberi

Concord İstanbul en iyi dönüşüm projesi

Kadıköy Fikirtepe'nin dönüşümünde başrol oynayan Concord İstanbul, bu yıl düzenlenen Sign of the City yarışması kapsamında EN İYİ DÖNÜŞÜM PROJESİ seçildi. Ödül 4 Kasım 2015 tarihinde Hilton İstanbul Bomonti'de yapılan törende Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'a verildi.


Kadıköy ve Bağdat Caddesi'nde yer alan yüzlerce binanın dönüşümüne katkı yapan Teknik Yapı'nın İstanbul'un ilk yerleşim merkezi olan ve Kalkhedon adıyla bilinen Fikirtepe'deki dönüşüm projesi Concord İstanbul, hak ettiği payeye kavuştu. Bölgede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında hep öncü olan Concord İstanbul, ilk ruhsata sahip olan, ilk kat irtifakı kurulan proje olma özelliğinin yanı sıra bünyesindeki tüm dairelerin tamamının çok kısa sürede satılmasıyla da kendini ispatladı.


'Dönüşümdeki Başarımızın Simgesi Oldu'

Teknik Yapı'nın dönüşüm projelerindeki deneyiminin 1974'de başladığına dikkat çeken Umut Durbakayım, Bağdat Caddesi...