28 / 03 / 2024

Concord İstanbul konut fiyatları

Concord İstanbul konut fiyatları

Concord İstanbul konut fiyatları kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Concord İstanbul Evleri ödeme planı!

Dailerin alanları minimum 48 metrekare, maksimum ise 129 metrekare olarak belirlenen Kadıköy Concord İstanbul'da 2. etap satışları devam ediyor.İşte Concord İstanbul Evleri ödeme planı...

Concord İstanbul Konutları nerede?

İlk etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşecek olan Concord İstanbul'da daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Concord İstanbul Konutları nerede?

Concord İstanbul Rezidans nerede?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 'nda yüzde 10 peşin ödeme ile daire sahibi olabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul Rezidans nerede?

Concord İstanbul Rezidans!

İkinci etap konut teslimleri Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan Concord İstanbul Rezidans projesinde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Concord İstanbul'da 100 ay vade farksız!

İstanbul Kadıköy'de yükselen Concord İstanbul projesinde 1.173 adet konut ve ticari üniteler bulunuyor. Concord İstanbul'da 100 ay vade farksız ödemeler yapılıyor.

Kadıköy Concord İstanbul ödeme şekilleri!

Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimleri önümüzdeki ay içerisinde yapılacak.

Concord İstanbul konut fiyat listesi!

Concord İstanbul projesinde toplamda 1.173 daire ve ticari üniteler yer alıyor. Concord İstanbul konut fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde bulunuyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1.175 adet konut yer alıyor.

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası kapsamında 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire fiyatlarının 480 bin TL'den başlangıç gösterdiği Teknik Yapı Concord İstanbul 'da 1.175 adet konut yer alıyor. Teknik Yapı Concord İstanbul iletişim bilgileri haberimizin için yer alıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul konut fiyatları!

Concord İstanbul konut fiyatları kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim!

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen projede daire fiyatları 384 bin 500 TL'den başlıyor.

Concord İstanbul Evleri teslim tarihi!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy - Fikirtepe'de yükseliyor. Projede 1.175 konut yer alıyor. Concord İstanbul Evleri teslim tarihi ilk etapta 2016 yılı Aralık ayı olarak öngörülüyor.

Concord İstanbul kampanyası!

Concord İstanbul kampanyası kapsamında 50 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı nerede?

Daire teslimleri 1. etapta 2016 yılı Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Concord İstanbul Evleri konut fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Concord İstanbul Teknik Yapı nerede?

Concord İstanbul konut fiyatları Haberi

Concord İstanbul konut fiyatları

İstanbul'un Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinde inşa edilen Concord İstanbul Evleri Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Concord İstanbul Kadıköy'de teslimler 1. etapta Aralık 2016, 2. etapta Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek. Projede peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sağlanıyor. 


Concord İstanbul konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Kadıköy Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor. 


Concord İstanbul konut fiyatları 384 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 1.175 tane dairenin yer aldığı proje 7 bloktan meydana geliyor. 


Fikirtepe Concord...