26 / 04 / 2024

Conrad Otel nerede

Conrad Otel nerede

Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Conrad Otel'de yapılacak. Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO Kızılbük devremülk projesi nerede? Lokasyon bilgisi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" ismiyle imzasını taşıyan 5 yıldızlı resort otel için ön talepler gelmeye başladı. Peki Sinpaş Kızılbük Wellness Resort nerede inşa edilecek? İşte detaylar... 

Evora İzmir projesi nerede?

Evora İzmir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede  1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel bulunuyor.

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

İstanbul Anıt Otelcilik A.Ş. tarafından hayata geçirilen Newist Bayrampaşa Projesi, otel ve ofisten meydana geliyor. Peki, Newist Bayrampaşa Projesi nerede?

Ocean Conrad otel modelinde yatırım aracı!

Emlak sektörünün tanınmış isimlerinden olan Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni yatırım projesinin lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile buluştu. Başaran, Ocean Conrad Resort projesinin detaylarını anlattı.

Bağcılar Belediyesi'ne 7 ödül!

“Altın Karınca İyi Belediyecilik Ödülleri” İstanbul Conrad Otel’de düzenlenen coşkulu törenle sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, hizmete sunduğu 7 projeyle 7 ödüle birden layık görüldü.

Conrad Otel İstanbul'un renovasyonu tamamlandı!

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı'na Çamlıca Camii'ni anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldiği Conrad Otel'de, konuğuna Boğaz manzaralı odadan Çamlıca Tepesi'ndeki cami inşaatını gösterip bilgi verdi.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Ferko Line Rezidans nerede?

Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilecek Ferko Line'da otel, dükkan ve ofisler yer alıyor. Proje 20 bin 435 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Peki Ferko Line Rezidans nerede?

Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

İstanbul Turizm Merkezi projesinde otel, apart daire, marina ve mağazalar yer alıyor. Proje 1 milyar 460 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek. Peki Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi nerede?

Nidapark Bomonti nerede?

Nidapark Bomonti'de ofis, otel, ticari birimler ve rezidans daireler yer alıyor. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 18 bin 79 metrekarelik alanda inşa edilecek. Peki Nidapark Bomonti nerede?

Conrad Otel nerede Haberi

Conrad Otel nerede

1992 yılında Beşiktaş’ta açılan ve dünyanın her yerinden iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi. Aksoy İnşaatve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.


RENOVASYON YAN ODADA MÜŞTERİ KALIRKEN, ALT KATTA TOPLANTI YAPILIRKEN GERÇEKLEŞTİ

Normal şartlarda müşteri ve personel alanları için iki ayrı trafiği olan bir otele, inşaat gibi ses, toz, tehlike içeren üçüncü bir trafiği sokmak her iki operasyon için de ciddi riskler ve zorlukları beraberinde getiriyor; özellikle otel yabancı lüks bir marka altında işletiliyorsa.Conrad Otel renovasyonu sırasında bir yandan müşterilerine hizmet vermeye...