19 / 04 / 2024

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Conrad Otel'de yapılacak. Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilecek.



Zirvenin ilk günü Borsa İstanbul Başkanı Dr. İbrahim M. Turhan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, ikinci günü ise Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konuşmacı olarak katılacak. Küresel finansın nabzının tutulacağı zirveye, yerli ve yabancı finans piyasalarının önde gelen temsilcileri katılacak.


Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının ve binin üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleştirilen zirveye, bu yıl Khazanah Nasional Berhad CFO'su Mohd Izani Ghani, Almanya Maliye Bakanlığı Kalkınma Bölüm Başkanı Dr. Claus-Michael Happe, Uluslararası Yatırım Bankası CEO'su Aabed Al-Zeera, Sırbistan Merkez Bankası Eski Başkan Yardımcısı Bojan Markovic ve Macaristan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Üyesi Gyula Pleschinger gibi konusunun uzmanı konuklar katılacak.


İki gün sürecek olan zirvede, “Yenilikçi Kalkınma ve Altyapı Finansman Yöntemleri, Para Politikası, Finansal İstikrar ve Yenilikçilik, Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık ve Yenilikçiliğin Finansmanı” gibi çok sayıda önemli panele ev sahipliği yapacak.


Geri Dön