23 / 04 / 2024

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

 Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...





Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde 16 Eylül’de gerçekleşecek açılış törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak. Yıldızevler Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin açılış töreninde çellist Erman İmayhan ve piyanist Henning Schmidt konser verecek. Sinema, resim, müzik, edebiyat ve sanat atölyeleri ile adeta bir sanat okulu gibi faaliyet gösterecek kültür merkezi, 25 Ekim’e kadar Zülfü Livaneli’nin fotoğraflarından albümlerine, kitaplarından ödüllerine birçok kişisel eşyasının sergileneceği sergiye de ev sahipliği yapacak. 


Kültür merkezinde yer alan atölyelere usta yazarın kitaplarından esinlenerek isimler veren Çankaya Belediyesi, 150 kişilik salonun ismini ‘Leyla’nın Evi’, galeriyi ise ‘Mutluluk’ olarak belirledi. Çankaya’nın merkezi noktasında 1100 metrekarelik bir alan üzerinde bulunan kültür merkezinin kapıları her daim sanata ve sanatçılara açık olacak.



Cumhuriyet 



Geri Dön