25 / 04 / 2024

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi yeni sezonda sizlerle!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi yeni sezonda sizlerle!

2014 Yaz Sanat Okulu’nu ihtişamlı bir sergiyle sona erdiren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 19 Eylül’de yeni sezonunu açıyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan süreç, çocuklar için yepyeni deneyimlerin merkezinde duracak.



Neomarin Pendik AVM’nin çocuk ziyaretçilerine ücretsiz hizmet anlayışıyla faaliyete geçirdiği Neomarin Çocuk Kültür Merkezi,  fayda merkezli etkinlik anlayışından ödün vermeden 2012 yılından bu yana etkinliklerine devam ediyor Çocuk ziyaretçilerin bilişsel ve fiziksel gelişimlerine artı değerler katmak üzere hazırlanan konsept programlarını kesintisiz sürdüren Çocuk Kültür Merkezi, yeni sezonunda Cuma ve Cumartesi günleri açık olacak. 19 Eylül - 31 Ekim arasındaki toplam 13 günlük program; sanat, eğlence, oyun, bilgi ve deneyim dolu workshoplar içeriyor. Çocuk gelişim uzmanları ve lisanslı sanat eğitmenleri denetimde uygulanacak olan program;  Resim, Heykel, Kukla, Tasarım, Mimarlık, Zarfogami, Mozaik, Kolaj gibi sayısız atölye ile özgün bir tasarım niteliğinde. Atölyeler, beyin ve beden koordinasyonunu geliştirmeye dayalı yöntemlerle uygulanacak. Yeni sezonunu 2014-2015 eğitim ve öğretim yılıyla başlatan Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, sezonun ilk konseptinde çocukların okula adaptasyon ve sosyalleşme süreçlerini pekiştirmeye yönelik workshoplara da yer verecek. Yaratıcı Drama Atölyeleriyle Empati, Özgüven, Kendilik Bilinci, Farkındalık gibi kavramlarla tanışacak olan çocuklar; sürpriz hediyeler ve yarışmalarla da eğlenerek öğrenmenin tadına varacaklar.  Süreç boyunca eğitmenleri eşliğinde kendilerini özgürce ifade etme olanağı bulacak olan meraklı ve sanatsever minikler; 29 Ekim Çarşamba Günü Cumhuriyet Bayramı Özel Etkinliği ile Atatürk Çocukları olmanın gurur ve sevincini alanda akranlarıyla paylaşacaklar. 


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Etkinlikleri;  ilgili günlerde, 14.00-18.00 saatleri arasında, 3-14 yaş grubundaki çocukların katılımıyla tamamen ücretsiz. 




Geri Dön