29 / 03 / 2024

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor!

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak, küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek.



Neomarin Çocuk Kültür Merkezi dillere destan bir mutfak şölenine hazırlanıyor. 14 Şubat’ta başlayacak olan Pastacılık Okulu, minik şefleri dünya mutfaklarına sokarak,  küçüklerin ellerinden çıkmış leziz tatlılarla hepimizi ödüllendirecek. Önlükleri giyin, elpenleri takın minik şefler… Mutfak sizi bekliyor!


Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda gerçekleştirdiği konsept etkinliklerle iki yıldır çocuklara ücretsiz hizmet veriyor. Şu ana kadar yaklaşık on beş bin çocuğu dünya kültürleri ve sanatın pek çok dalıyla tanıştıran kültür merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde başlayarak 29 Mart’a kadar sürecek olan Pastacılık Okulu’yla da yeni bir farka imza atacak. Pastacılık Okulu, 14 Şubat-19 Mart arasındaki her Cuma ve Cumartesi günü, mutfak sanatına ilişkin pek çok workshop içerecek. Yemeğin ve tatlının tarihsel seyri, değişiklik kültürlere özgü uygulamaları, mutfakta hijyen, sağlıklı beslenme, görgü kuralları gibi mutfak kültürüne ait püf noktalarını içeren programın finali, sertifika töreniyle taçlandırılacak. Minik Şefler, sertifikalarını Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ’dan alacaklar. Blogger annelerle söyleşiler, ünlü yemek yazarlarıyla ve şeflerle maharetli sohbetler ve birbirinden leziz sunumlarla pekişecek olan Pastacılık Okulu’na katılım, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tüm etkinlikler gibi ücretsiz olacak. 



Geri Dön