24 / 04 / 2024

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.



 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından atıl bir alandan yeni bir sosyal yaşam alanına dönen Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve parkın içinde yer alan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.


Atıl Alandan Modern Yaşam Alanına


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Cengiz Ergün, “2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildikten sonraki ilk ziyaretimde, burasını da gezmiştim. Mevcut parkın ailelere ve çocukların kullanımına yenilenerek sunulması talimatını verdim. Gördüğünüz gibi yenilenen parkta oturma grupları, süs havuzları, oyun grupları, yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları ile bambaşka bir hal aldı. Bunun yanı sıra MABEM’de 2016 yılından beri 293 evladımız 6 öğretmenimiz eşliğinde birçok branşta eğitim alıyor” dedi.


5 Mahallede Projeler Tamamlandı, 13 Mahalle Daha Yenilenecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuşmasında altyapı ve üstyapı projeleri devam eden mahallelerden de bahsetti. 5 mahallede altyapı ve üstyapı projelerinin tamamlandığını söyleyen Başkan Ergün, “Alanyolu, Arpacı, Kıranşeyh, Tokmaklı ve Yumuklar Mahallerimizin altyapı ve üstyapı projelerini tamamladık. Bunun yanı sıra 13 mahallemizin de altyapı projeleri hazırlandı. MASKİ aracılığıyla bu projelerimizi de yürüteceğiz” dedi.
 


Geri Dön