29 / 03 / 2024

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.





Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez gerçekleştirilecek zirvede, finans sektörünün önde gelen isimleri, risk sermayesi fonları, yatırım bankacılığı, melek yatırımcılık, yenilikçi kalkınma-altyapı finansman yöntemleri ile sermaye piyasaları-yenilikçilik konularını İstanbul’da masaya yatıracak.


Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı ve 50'den fazla ülkeden binin üzerinde davetlinin katıldığı zirveye bu yıl Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (TCMB) Erdem Başçı'nın yanı sıra, diğer ülkelerden merkez bankası üst düzey yetkililerin katılması bekleniyor. 


Zirve de ayrıca Dünya Bankası ve diğer kurum ve kuruluşlardan üst düzey yöneticiler, ABD NASDAQ OMX Grubu Başkan Yardımcısı Sandy Meyer Frucher, Malezya Uluslararası İslami Likidite Yönetim Kuruluşu (IILM) Üst Yöneticisi (CEO) Prof. Datuk Rifaat Ahmet Abdel Karim, Almanya KfW Kalkınma Bankası Avrupa ve Asya Genel Müdürü Rolland Miller, Almanya Frankfurt Finans Merkezi Başkanı Huberthus Vath, Almanya Baader Bank AG Başkanı Uto Baader gibi isimler de bulunacak.


Merkez Bankası, Hazine Müsteşarlığı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul gibi birçok kurum ve bankanın katılım ve desteğiyle gerçekleştirilecek zirveye yerli ve yabancı siyasetçilerin de katılması hedefleniyor. 


AA


Geri Dön