18 / 04 / 2024

İstanbul Finans Zirvesi nerede

İstanbul Finans Zirvesi nerede

Anadolu Ajansı'nın (AA) resmi iletişim sponsorluğunda düzenlenen zirvenin ikinci gününe Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TCMB Başkanı Erdem Başçı ve SPK Başkanı Vahdettin Ertaş katıldı

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Conrad Otel'de yapılacak. Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek!

Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu ve bu yıl beşinci kez yapılacak olan İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 15-16 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Sosyal Finans Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Birevim’in öncülük ettiği ve bünyesinde, “Birtep”, “Çözüm Tasarrufu”, “Hefiad” gibi firma ve kurumların ve birçok akademisyenin bulunduğu, “Tasarruf Finans Platformu”; dünyanın ilk “Sosyal Finans Zirvesi” gerçekleşti...

Sosyal Finans Zirvesi yarın!

Birevim Sosyal Finans Zirvesi yarın saat 10:00'da The Ritz-Carlton İstanbul, Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek.

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

Türkiye konut fiyatlarının düşmediği tek ülke!

7'nci İstanbul Finans Zirvesi Başbakanlık himayelerinde düzenlendi. Zirvede gayrimenkul ve inşaat sektörününde öneminden bahsedildi.

7. İstanbul Finans Zirvesi’nde Jeopolitik Riskler ve Finans tartışıldı!

7. İstanbul Finans Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu belirtti.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

7. İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de!

Türkiye için özel bir önem taşıyan 7. İstanbul Finans Zirvesi İFS’16 bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı himayelerinde 6-7 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Yerel Yönetimler Finans Zirvesi 5 Mayıs'ta!

Marmara Belediyeler Birliği tarafından 05 Mayıs 2016 tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de Yerel Yönetimler Finans Zirvesi gerçekleştirilecektir. Şehirlerin finansman alternatiflerinin konuşulacağı zirve, Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor.

İstanbul Finans Merkezi olur mu?

Vatan gazetesi yazarlarından Ali Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi'ni ele almış. İşte, Ali Ağaoğlu'nun köşe yazısı...

İş GYO Finans Merkezi Projesi Değerleme Raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul Finans Merkezi Projesi Değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt'ün kira sertifikası itfası!

İFM İstanbul Finans Merkezi İnşaat Taahhüt A.Ş. kira sertifikasının 100.000.000 TL nominal değerli kira sertifikasının vadesi gelmiş olup, 100.000.000 TL anapara ve brüt 6.160.000 TL kupon ödemesinin itfa işlemi gerçekleştirildi.

İstanbul Finans Zirvesi nerede Haberi

İstanbul Finans Zirvesi nerede

Bu yıl 5'incisi düzenlenen ve 2 gün süren İstanbul Finans Zirvesi (IFS) sona erdi.


Anadolu Ajansı'nın (AA) resmi iletişim sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Finans Zirvesi'nin son gününde, "Para Politikası, Finansal İstikrar ve Yenlikçilik", "Bankacılar Forumu", "Yatırım Bankacılığı, Risk Sermayesi Fonları, Kitle Finansmanı, Melek Yatırımcılık ve Yelikçiliğin Finansmanı" ile "Türkiye'nin Yeni Sigorta Ekonomisi" konulu paneller yapıldı.


Zirvenin son günü, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB)  Başkanı Erdem Başçı ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş'ın konuşmalarıyla tamamlandı.


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, açılışta yaptığı konuşmada, hükümet olarak 5 yıllık 10. Kalkınma Planı'nın özel dönüşüm programları üzerinde çalıştıklarını belirterek, "İlk defa 25 konuda özel dönüşüm programıyla beraber yayımladığımız bir plan. 25 programında şu anda eylem planlarını hazırlıyoruz. Yaklaşık...