26 / 04 / 2024

çorlu arsa ilanı

çorlu arsa ilanı

Çorlu Belediye Başkanlığı tarafından Tekirdağ İli Çorlu ve Ergene ilçelerindeki 21 gayrimenkul satışa çıktı. Satışa konu olan arsaların ihalesi 11 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Milli Emlak'tan Çorlu'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle konut imarlı arsa!

Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü, Tekirdağ Çorlu'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsa için yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sağlanıyor.

Belediye, 13 arsa, 41 konut ve 15 dükkanı satışa çıkardı! Konutların fiyatı 2 Milyon TL’den başlıyor

Elazığ Belediyesi kentte 41 konut, 15 dükkan ve 13 adet arsa satışı yapacağını ilan etti. İşte satışlara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Kocaeli’de devletten satılık arsa ve araç! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kocaeli’de yer alan arsa ve araçları satışa çıkarttığını ilan etti. İlanda peşin ödemelerde yüzde 20 indirdim sağlanacağı aktarıldı.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Merakla beklenen Eylül 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 90 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte o ihale ilanı...

28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Milli Emlak'ın Eylül 2023 ihalelerini kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak!

Arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

O ilde 2 yıl taksitle konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mardin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin Artuklu'da yer alan konut alanı imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte o ihale ilanı...

çorlu arsa ilanı Haberi

çorlu arsa ilanı

Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ İli Çorlu ve Ergene ilçelerindeki 21 arsayı satıyor. Gayrimenkullerin satış günü 11 Eylül 2018 olarak belirlendi.


Çorlu Belediye Başkanlığından:

1 - Tekirdağ İli Çorlu İlçesi, Ek' li listede yazılı taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ihale edilmek suretiyle satış işlemi yapılacaktır.

2 - İsteklilerin, 11 - 12 Eylül 2018 tarihlerinde Ek'li listede belirtilen saatte Reşadiye Mah. Salih Omurtak Caddesi No: 139 adresindeki Çorlu Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Belediye Encümen toplantı salonunda Encümen üyeleri huzurunda hazır bulunmaları gerekmektedir. Saat ayarı Türkiye Radyo Televizyon Kurumu saat ayarıdır.

3 - Taşınmazların tahmin edilen muhammen satış bedelleri Ek'li listede yazılıdır. (KDV Kanununun 17/4 - p maddesine göre KDV’den istisnadır.)

4 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için ihale...