19 / 04 / 2024

çorum alaca içme suyu arıtma tesisi ne zaman açılacak

çorum alaca içme suyu arıtma tesisi ne zaman açılacak

Çorum'un Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, yapımı devam eden içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu. Başkan Eyvaz, incelemeler sırasında şantiye şefi İbrahim Keser'den çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Çorum Alaca'ya yeni hükümet konağı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Alaca Hükümet projesi için düğmeye bastı.

Çorum Alaca Hükümet Konağı'nda son durum!

Çorum Alaca'da yapılması planlanan hükümet konağı için hazırlık çalışmaları sürüyor. Konağın ilçeye prestij kazandırması bekleniyor.

Çorum Alaca TOKİ için son başvuru günü bugün!

TOKİ tarafından Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 adet konut Kura Yöntemi ile satışa sunuldu. Projedeki konutları için son başvuru tarihi bugün...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap başvurusu başladı!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi'ndeki 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 14:00’ten itibaren yapıldı.

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi bugün!

Çorum Alaca TOKİ 2.Etap'ta toplam 220 adet konut iğçin kura heyecanı başladı. TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura çekilişi bugün...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016!

Çorum Alaca 2.Etap'ta 220 adet daire için kura heyecanı başladı. İşte TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura 2016 detayları...

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2.Etap TOKİ kura!

Çorum Alaca 2.Etap TOKİ kura çekilişi 24 Eylül 2016 Cumartesi gününde yapılacak. Projede 220 adet daire bulunuyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekimi 2016!

220 daireden meydana gelen TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura için geri sayım başladı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekimi 2016 detayları...

çorum alaca içme suyu arıtma tesisi ne zaman açılacak Haberi

çorum alaca içme suyu arıtma tesisi ne zaman açılacak


Çorum'un Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, yapımı devam eden içme suyu arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.


Arıtma tesisini gezen Başkan Eyvaz, incelemeler sırasında şantiye şefi İbrahim Keser'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Göreve geldikleri günden itibaren geride kalan 5 yıllık süreçte yapılan hizmetlerde hep insan odaklı çalıştıklarını dile getiren Eyvaz, "İlçemizi daha ileriye nasıl götürebiliriz bunu düşündük. 2009 yerel seçimlerinde ilçe halkımıza birçok proje hakkında söz verdik. Şükürler olsun ki verdiğimiz sözleri yerine getirdik. 5 yıl içerisinde dev projeleri hem hükümetimizle birlikte hem de belediye imkanlarıyla ilçemize kazandırdık" dedi.


Gerek alt yapı, gerek üst yapı alanında ilçeye önemli kazanımlar sağladıklarını ve bambaşka bir kimlik kazandırmış olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Eyvaz, hizmetle dolu geçen her günde adalet ve şeffaflığın her zaman kendilerine rehber...