26 / 04 / 2024

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 135 bin TL'den başlıyor.

Çaya peş peşe zam: Çaykur zammı, 100 günde yüzde 100'e yaklaştı!

Çaykur, çay fiyatlarına yüzde 15 oranında yeni bir zam daha yaptığı ortaya çıktı. Bu durumda son 97 günde çaya 4'üncü zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu yana kuru çay fiyatları yüzde 88,2 oranında zamlandı.

Çaya üç ayda üçüncü zam: ÇAYKUR 2023 zamlı çay fiyatları

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), çay fiyatlarına yüzde 4,5 oranında zam yaptığını duyurdu. Böylece son üç ayda çaya üçüncü kez zam gelmiş oldu. Haziran ayından bu güne kuru çay fiyatları yüzde 63,6 zamlandı.

Çaykur’dan kuru çay fiyatlarına bir zam daha!

Geçtiğimiz ay kuru çaya yüzde 43-45 aralığında zam yapan Çaykur, bugün itibarıyla yüzde 9,8 oranında bir zam daha yaptı. İşte detaylar...

TOKİ 7'nci etap Şubat ayı kura takvimi yayınlandı! İşte 1-8 Şubat 2023 yeni ay il il kura çekiliş tarihleri

TOKİ 7'nci etap kura takvimi belli oldu. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ il il güncel kura takvimi..

TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı! Şubat'ın ilk haftası o illerde kura çekilecek! İşte günü gününe kura...

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı sürüyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri peş peşe açıklandı. Şubat ayının ilk haftası yapılacak kura takvimleri belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi! Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İl il günü gününe kura takvimi

TOKİ  İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekiliş heyecanı devam ediyor. TOKİ yeni ay kura tarihleri güncellendi. Şubatta hangi ilde kuralar ne zaman çekilecek? İşte il il günü gününe kura takvimi...

TOKİ yeni ay kura takvimi belli oldu! Şubat ayında o illerde kura çekilecek! İşte il il kura takvimi...

TOKİ 7. etap kura takvimi belli oldu. Peki, bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar....

TOKİ 16-24 Ocak kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi...

TOKİ'nin 5. etap Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 16-24 Ocak kura takvimi gün gün belli oldu! İşte il il peş peşe çekilecek 2023 TOKİ kura takvimi... 

TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor! Güncel kura takvimi...

TOKİ, Ocak ayı kura takvimi güncellendi. TOKİ 15- 24 Ocak il il kura takvimi açıklandı! TOKİ kurası etap etap peş peşe gününde yapılıyor. Peki bu hafta hangi illerde kura yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ ocak ayı kura takvimi güncellendi! Kuralar il il peş peşe çekilecek! 13- 24 Ocak TOKİ kurası hangi illeri kapsıyor?

TOKİ kura çekimi belirlenen tarihlere göre il il yapılmaya devam ediyor. 13 Ocak'ta Eskişehir ve Adana ilinden devam edecek olan TOKİ kura takvimi Ocak ayı tarihleri güncellendi. Peki, 13- 24 Ocak TOKİ kura çekimi hangi illeri kapsıyor? İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022! Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022 ve Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Çorum TOKİ projesi detayları...

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi Haberi

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay 2019 projesi 50 bin sosyal konut kapsamında hayata geçiriliyor. Projedeki konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı. 

TOKİ Çorum Kuruçay 2019 projesinde toplam 699 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasasrlandı.

Kuruçay TOKİ 50 bin konut projesindeki 2 oda 1 salon daireler 75,73 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 109 metrekare olarak tasarlandı.

Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi
Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi henüz belli olmadı, Çorum Kuruçay kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

2+1'lerin fiyatlarının 135 bin TL, 3+1'lerin fiyatlarının 198 bin TL olduğu Kuruçay Çorum TOKİ'de yüzde 10, yüzde...