23 / 04 / 2024

Cosmo Tek Mühendislik iletişim

Cosmo Tek Mühendislik iletişim

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Grup Mühendislik İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Atalay İlhan tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Tk Dis Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da Kasım Tek ve Turan Tek ortaklığında kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Tek İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Alı Dıanatı ve Zahra Dıanatı ortaklığında kuruldu.

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Plan İnşaat Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Selçuk Yalçın tarafından kuruldu.

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çizgi Yapı Mimarlık Mühendislik Harita İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yatmaz tarafından kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şubesi açıldı!

Eltem-Tek Elektrik Tesisleri Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Ve Ticaret A.Ş.İst.Şb. bugün Sarıyer'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Arda Atatüzün ve Şerif Okluoğlu ortaklığında kuruldu.

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Yağan tarafından kuruldu.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuka Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şafak Aliçavuşoğlu, Yusuf Kaya ve Mehemet Volkan Acunda Tek tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eko-Tek Mühendislik ilk yurt dışı bayiliğini Katar'da açtı!

SCR Scrubberfilter markasıyla Türkiye'yi yerli elektrostatik filtre sistemleri ile tanıştıran Eko- Tek Mühendislik ilk yurt dışı bayiliğini Katar'da açtı.

Cosmo Tek Mühendislik iletişim Haberi

Cosmo Tek Mühendislik iletişim

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kütük tarafından kuruldu.

Cosmo Tek Mühendislik Boya ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  konusu:
Amaç Ve Konu Yalıtım a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre...