29 / 03 / 2024

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Nerede

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Nerede

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Çamlıbel imzasıyla kuruldu.

Rawapi Al Maraa İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rawapi Al Maraa İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baytekin Arat, Mohammad Kamal Ousta ve Mansour Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 80 bin TL sermaye bedeli ile Salih Üstüner tarafından kuruldu.

Bmf Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmf Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Gür tarafından kuruldu.

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hakan Arslan tarafından kuruldu. 

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yalı Danışmanlık ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Nazım Ekşioğlu, Emrah Yığın ve Safa Ünver ortaklığında kuruldu. 

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TDT Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tanık Tunçel tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi TMG Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özgür Doğan tarafından kuruldu.

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A1708 Mimarlık Tasarım Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zöhre Markaroğlu tarafından 10 bin TL sermaye kuruldu. 

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Genç Proje Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Şahsenem Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4sale Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cihan Özcan ve Fülden Dabanlı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Move Tpu Mimarlık Mühendislik Tasarım Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Ahmet Sarıhan ve Onur Çoban ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Nerede Haberi

Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Nerede


Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Emre Çamlıbel imzasıyla kuruldu. 


Cre Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü Gayrimenkul yatırım projesinin (Ticari, Sinai, Kamusal, Konut, Tıp, Eğitim vb.)  tasarım, şartname, yatırım, finansman, planlama, inşaat, yönetim, pazarlama konularında teknik, idari ve yasal danışmanlık vermek 2. Kentsel Dönüşüm projelerinin şehir planlama, uzlaşma, yatırım, optimizasyon, şerefiye, değerleme konularında teknik, idari ve yasal danışmanlık vermek 3. Danışmanlıkları yerli ve yabancı özel sektöre, kamuya, kurumlara, şahıslara vermek 4. Yeni Yeşil binaların, tesislerin, projelerin, bölgelerin; planlanması, tasarımı, inşası, enerji ve diğer kaynak verimliliği konularında teknik, idari ve yasal danışmanlık vermek 5. Mevcut binaların, tesislerin, projelerin, bölgelerin yeşile dönüştürülmesi için planlanması, tasarımı, inşası, enerji ve diğer kaynak...