10 / 05 / 2024

CSC

CSC

55 yılı aşkın süredir hizmet veren, dünyanın en köklü teknoloji şirketlerinden ABD merkezli CSC’nin Türkiye ofisi açıldı. 2013 yılında 13 milyar Dolar gelir elde eden şirketin 76 bin çalışanı bulunduğu belirtiliyor.

Csc Yapı Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csc Yapı Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Kırkıl tarafından kuruldu.

Sabancı Holding yurt dışı çimento yatırımlarını Hollanda'da tek çatıda topluyor!

Sabancı Topluluğu, yurt dışındaki beyaz çimento yatırımlarını Hollanda'da kuracağı yeni şirket CSC BV çatısında altında toplayacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Beton sektöründe 'Sürdürülebilirlik'in önemi!

Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (The Concrete Sustainability Council - CSC) Bölgesel Sistem Operatörü olan Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlendi.

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Csc Metal İnşaat Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csc Metal İnşaat Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Onur Gemicioğlu imzasıyla kuruldu.

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSC İnşaat ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Çağatay Bostancı ve Cahit Cingöz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, 42A-K Ada Sokak'ta kuruldu.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

ICSC - John T. Riordan Gayrimenkul Okulu 2016 mezunlarını verdi!

Her geçen gün büyümeye devam eden AVM ve perakende sektörüne katkı sağlamak adına birbirinden önemli eğitimler düzenleniyor. “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun eğitimlerine bu yıl 68 öğrenci katıldı.

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

Primemall Gaziantep AVM ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin (ICSC) düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde finale kaldı.

2015 ICSC Solal Pazarlama Ödülleri finalistleri açıklandı!

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi'nin düzenlediği ve her yıl AVM’lerin pazarlama yönetimi alanında en iyi ve fark yaratan projelerinin ödüllendirildiği ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'nde dünyadan birçok prestijli proje finale kaldı.

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı!

Akasya Acıbadem ICSC ödüllerinde finale kaldı. Dünyaca ünlü markaları Türk perakende sektörüyle ilk kez tanıştıran ve tanıştırmaya devam eden Akasya Acıbadem şehrin yeni çekim merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

CSC Haberi

CSC

55 yılı aşkın süredir hizmet veren, dünyanın en köklü teknoloji şirketlerinden ABD merkezli CSC’nin Türkiye ofisi açıldı. CSC, Türkiye ofisi ile şirketlere yeni nesil bilişim servis ve çözümleri sunarak, teknoloji yatırımlarından en yüksek kazanımı elde etmelerine yardımcı olacak. CSC’nin küresel çaptaki faaliyetleri hakkında bilgi veren Doğu Avrupa ve Avusturya Genel Müdürü Norbert Haslacher, 2013 yılında 13 milyar Dolar gelir elde eden şirketin 76 bin çalışanı bulunduğunu belirterek, uzmanlıklarını Türkiye’ye taşımaktan heyecan duyduklarını söyledi. 


CSC Türkiye Genel Müdürü Alev Alp Esen ise, Türkiye’deki kurum ve kuruluşların teknoloji altyapılarını yenilemelerinin gerekliliğine dikkat çekti. CSC olarak sundukları çözümlerle şirketleri mali açıdan daha etkin olan bulut altyapısına hazır hale getirebildiklerini belirten Esen, Türkiye’deki şirketlerin BT bütçelerinin yaklaşık yüzde 80’ini mevcut sistemlerini işletmeye, sadece yüzde...