19 / 04 / 2024

Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru

Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesindeki 14 adet konut açık satışta. İşte, Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru bedeli...

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den müjde: 1000 TL peşinatla hemen anahtar teslim 11 konutu satışa çıkardı! 619 bin 630 TL'ye 2+1 daire!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 Konut AGG Projesi kapsamında 11 konutu satışa çıkaracağını duyurdu. İşte detaylar...

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Ankara Elmadağ'da TOKİ vasıtasıyla 536 konut inşa edildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada; "TOKİ vasıtayla 536 konut yapıp onları da hak sahiplerine teslim ettik." dedi.

TOKİ Şırnak'ın 7 mahallesinde 5 bin 730 konut inşa etti!

PKK’nın yıktığı Şırnak, TOKİ ile yeniden inşa edildi. TOKİ’nin mağdur aileler için 7 mahallede yaptırdığı 5 bin 730 konutun inşaatı tamamlandı.

TOKİ 5 ildeki 238 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Türkiye'nin birçok noktasında konut inşa eden TOKİ, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ, 5 ilde bulunan 238 adet konutu yarın satışa çıkarıyor. 

Alipaşa Silivri TOKİ 3+1 kura sonuçları!

Alipaşa Silivri TOKİ 3+1 kura sonuçları henüz açıklanmadı.  Orta gelir grubu kapsamında satışa sunulan 422 konut 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı!

TOKİ İzmir Torbalı alt gelir kura sonucu açıklandı. TOKİ İzmir Torbalı projesinde yer alan 286 konutta kura sonuçları belirlendi.

Esenboğa Havalimanı'na metro müjdesi!

Başbakan Yıldırım, "Esenboğa Havalimanı'na metro yapacağız. Çubuk'a kadar da metroyu uzatacağız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Nisan 2018 yanıtını verebiliriz.

TOKİ İzmir'de projeler inşa etmeli!

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmasına yardımcı olmak için projeler inşa eden TOKİ, İzmir'de konut projeleri hayata geçirmeli.

TOKİ Kayaşehir 3+1 kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kayaşehir 1+1 ve 3+1 kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Kayaşehir 1+1 ve 3+1 kura sonuçları açıklanınca sitemizde yer alacak...

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonuçları açıklandı, TOKİ Kayaşehir 2+1 kura sonuçları listesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru Haberi

Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru

TOKİ'nin 484 konut olarak hayata geçirdiği Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 14 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla açık satışa sunuluyor. 


30 Mayıs'ta satışların başladığı TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur  projesinde başvuru dönemi 30 Haziran 2016 Perşembe günü sona erecek. Projede başvurular T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülüyor. 


Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru bedeli!

Çubuk Aşağıçavundur TOKİ başvuru bedeli 64,71 metrekarelik 2+1 dairelerde 4 bin TL olarak belirledi. Projede daire fiyatları 51 bin 118 liradan başlıyor 59 bin 877 bin liraya kadar yükseliyor.


Satış duyurusu için