19 / 04 / 2024

Çukurova arsa satışı

Çukurova arsa satışı

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı tarafından K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı satıyor. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşen ihalenin satış bedeli 5 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden 19 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Mülkiyeti Çukurova Belediye Başkanlığı'na ait olan 12 arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 19 milyon 142 bin 662 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Arsa satışında gelir vergisi 2015!

Arazi, arsa, bina, maden suları, memba suları, madenler ve gayrimenkul olarak tescil edilen hakların elden çıkarılması durumunda elde edilen değer artış kazancı için vergi ödeniyor. İşte arsa satışında gelir vergisi 2015...

Arsa satışında istenen belgeler!

Taşınmaz malların mülkiyet devir işlemleri, tapu müdürlüğünde gerçekleşiyor. Tapu devri için alıcı ve satıcıdan bazı belgeler isteniyor. Peki, arsa satışında istenen belgeler nelerdir? İşte gerekli evraklar..

Kartepe'de ev ve arsa satışı!

Kocaeli 5. İcra Dairesi, Kartepe Uzuntarla Mahallesi üzerinde müstakil bir de ev bulunan arsa satışa çıkarıldı. Satış, bugün saat 10.00'da 5. İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.

Şile'de arsa satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında bir yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Çukurova Balkon satış ofisi iletişim!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon Evleri yüzde 1 peşinat imkanıyla satışa sunuluyor. Daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Çukurova Balkon satış ofisi iletişim bilgileri şöyle:

Çukurova Balkon satış fiyatları!

Daire teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Çukurova Balkon Konutları Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile inşa ediliyor. İşte Çukurova Balkon satış fiyatları...

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

İstanbul Kartal'da Çukurova Balkon projesi inşa ediliyor. Proje Çukurova geyrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kartal Çukurova Balkon satılık!

Kartal Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.

Çukurova arsa satışı Haberi

Çukurova arsa satışı

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı K. Ocağı Mahallesi'nde bulunan arsayı kapalı teklif usulüyle 5 milyon 250 bin TL'ye ihale ediyor.

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığından:
1- Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre (kapalı teklif usulü) satılacaktır.

2 - İhale Çukurova İlçe Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.

3 - Söz konusu arsanın ihalesine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzde görülebilir ve temin edilebilir.

4 - Geçici teminat muhammen bedelin yüzde 3 ü kadardır.

5 - İsteklilerden istenen belgeler;
a) Teklif mektubu
b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu
c) Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti
d) Gerçek kişiler için adli sicil belgesi
e) Gerçek kişiler için yerleşim belgesi (İkametgah Belgesi)