19 / 04 / 2024

çukurova tower fiyatları

çukurova tower fiyatları

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Konuta bayram erken geldi!

Kurban Bayramı'na kısa zaman kala inşaat firmaları da devam eden projeleri için bayram kampanyaları başlattı. Firmaların bir bölümü bayramda satış ofislerini açık tutarken, vade farksız taksit imkanı sunanlar da var.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower'de 179 bin liraya stüdyo!

Son 24 daire için 24 ay sıfır faiz uygulaması başlatan şirket KDV'yi de üstleniyor. Çukurova Tovver'da, stüdyo daireler 179 bin lira, 1 + l'ler 254 bin lira, 2+ l'ler 454 bin lira, 3+l'ler ise 690 bin liradan başlıyor.

Çukurova Tower'da 24 ay 0 faiz ve KDV Çukurova Gayrimenkul’den!

Anadolu yakasının yeni yıldızı olan Kartal’da, merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower’ da çifte bayram coşkusu yaşanacak.

Çukurova Tower'da son 24 daire! 179 bin TL'ye!

İstanbul Kartal'da inşa edilen ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower'da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower'da son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Anadolu yakasının yeni yıldızı Kartal’da, merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve de Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower’da çifte bayram coşkusu yaşanacak. Çukurova Tower'da son 24 daire için 24 ay 0 faiz fırsatı...

Çukurova Tower'ın son daireleri için 'Son Şans' kampanyası!

Yakın geleceğin cazibe merkezi olarak tanımlanan Kartal’a yeni bir yaşam alanı kazandıran Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower projesini 3 ay erken teslim ediyor. Çukurova Tower'ın son daireleri için 'Son Şans' kampanyası...

Çukurova Tower standına gelenler peşinatı Şubat 2015’te ödüyor!

İstanbul’un cazibe merkezi Kartal’da konumu ve özellikleriyle dikkat çeken 36 katlı rezidans projesi Çukurova Tower’a imza atan Çukurova Gayrimenkul, bu hafta sonu Anneler Günü’ne özel stand aktivitesi düzenliyor.

Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1!

Çukurova Tower projesinde, 1+1 daireler 245 bin TL'den başlıyor. Marmara Denizi ve Adalar manzarası olan Çukurova Tower'da konut tutarının yüzde 25'i kadar peşinatı teslimde ödemek mümkün.

Kartal Çukurova Tower'da fiyatlar 159 bin liradan başlıyor!

Çukurova Tower'da daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor. Çukurova Tower'da iki alternatifli kampanya ile peşinatı teslime ya da banka kredisini bir yıl sonraya erteleyerek ev sahibi olma ve yatırım yapılabiliyor.

Çukurova Tower 'da fiyatlar 159 bin liradan başlıyor! Ekim 'de teslim!

Çukurova Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal' da projelendirilen Çukurova Tower' da iki alternatifli kampanya başlatıldı. Alternatiflerden ilki yüzde 25' lik peşinatın teslimde ödenmesine yönelik olarak sunuluyor...

Çukurova Tower 'da fiyatlar 159 bin liradan başlıyor!

Kış kampanyası kapsamında peşinat teslim tarihi olan Ekim 2014'e ötelendi. Stüdyo daireler 159 bin lira, 1 +1 'ler 245 bin lira, 2+1 'ler 390 bin lira 3+1 'lef ise 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Çukurova Tower Kartal'da daire fiyatları 159 bin TL'den başlıyor!

Çukurova Tower projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Çukurova Tower'da konut fiyatları 159 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da 260 bin TL'ye!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire sahibini bekliyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlıyor..

Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları!

Çukurova Gayrimenkul bünyesinde Kent Yapı imzası ile hayata geçen Çukurova Balkon projesi Kartal Soğanlık'ta yükseliyor. Soğanlık Çukurova Balkon fiyatları haberimizde yer alıyor...

Kartal Çukurova Balkon fiyatları!

Yüzde 1 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabilen Çukurova Balkon Konutları Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın mesafede yer alıyor. Peki Kartal Çukurova Balkon fiyatları ne kadar?

Çukurova Tower’da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor...

Mekke Hacer Tower fiyatları!

Mekke'de 41 katlı olarak hayata geçirilen Hacer Tower Evleri 'nin satışları 20 yıllık devremülk sistemi ile yapılıyor. Projede ayda 500 dolar taksitle konut sahibi olunabiliyor. İşte Mekke Hacer Tower fiyatları...

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower’da “önce otur, sonra öde” kampanyası!

İstanbul Kartal’ da Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve merkezi lokasyonu, doğaya saygılı konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile öne çıkan Çukurova Tower’ da yaşam başlıyor...

Çukurova Tower'da son 20 daire!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

çukurova tower fiyatları Haberi

çukurova tower fiyatları


KARTAL'DAKİ Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un, daire teslimlerinin başladığı projenin son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün. Stüdyo dairelerin 179 bin TL, 1+1'lerin 254 bin TL, 2+Vlerin 454 bin TL, 3+1'lerin ise 690 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower'da, 253 konut bulunuyor. 




Vatan 




www.cukurovatower.com               

0216 517 55...