18 / 04 / 2024

Çukurova Tower projesi nerede

Çukurova Tower projesi nerede

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da önce otur sonra öde! 179 bin TL!

KARTAL' IN Adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower' ın peşinatı bir yıl erteleyen 'önce otur, sonra öde' kampanyası Kurban Bayramı' nda da devam ediyor...

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Çukurova Tower'da teslimler Ağustos sonu yapılacak!

Ağustos sonunda teslime hazırlanan. Çukurova Tovver'da son 20 daire. Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.

Çukurova Tower'da teslim için geri sayım başladı! Ağustos sonu teslim!

Çukurova Tower projesi Ağustos ayının sonunda teslim ediliyor. Çukurova Tower'da son 20 daire alıcılarını bekliyor. Çukurova Tower'da 1 oda 1 salon daireler 254 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower’da son 20 daire! Ağustos sonunda teslim!

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal’ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Çukurova Tower’da son 20 daire sahiplerini bekliyor.

Sparta Tower projesi!

Sparta Tower projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 4 bodrum + 40 katlı tek blok bulunuyor...

Ispartakule Sparta Tower projesi!

Dairelerin satışlarına henüz başlanmayan Ispartakule Sparta Tower projesi, Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre, Sazlıdere barajına 3,7 kilometre uzaklıkta yük

Çukurova Tower görselleri!

Dairelerin 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Çukurova Tower görselleri yayınlandı. Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projenin 4. katından itibaren yer alan dairelerin tamamı deniz ve adalar manzarasına sahip..

Çukurova Tower'da peşinatsız, hemen tapu, hemen teslim! 179 bin TL'ye!

7 bin 68 metrekare alan üzerinde konumlanan Çukurova Tower projesi, İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa ediliyor. Son dairelerin satışlarına devam edilen projede peşinatsız hemen teslim daireler 179 bin TL'den başlıyor...

Çukurova Tower'de son 24 daire için 24 ay 0 faiz!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da inşa edilen Çukurova Tower'da ramazan ayına özel kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower Rezidans iletişim!

Çukurova Tower Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 253 konuttan meydana gelen projedeki dairelerden 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin fiyatları 690 bin TL’den başlıyor.

Çukurova Tower'da 24 ay 0 faiz ve KDV Çukurova Gayrimenkul’den!

Anadolu yakasının yeni yıldızı olan Kartal’da, merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower’ da çifte bayram coşkusu yaşanacak.

Çukurova Tower projesi nerede Haberi

Çukurova Tower projesi nerede

Kartal’ın en yüksek rezidansı olan adalar ve deniz manzaralı Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Bu uygulama ile eğlenceden temizliğe, otel ve uçak rezervasyonundan oto kiralamaya, hediye gönderiminden davet organizasyonlarına kadar pek çok farklı konuda 7 gün 24 saat hizmet sunuluyor. Yaşamın başladığı Çukurova Tower’ın sakinleri detaylarla uğraşmadan kendilerine ve sevdiklerine daha çok zaman ayırıyor ve rezidans konforunun tadını çıkarıyor.

Rezervasyonunuz sinema için mi olsun otel için mi?

Concierge ayrıcalığından yararlanan Çukurova Tower sakinleri sinema, tiyatro, sergi gibi şehirdeki tüm kültürel etkinliklerden haberdar ediliyor ve rezervasyonları yapılıyor. Otel, uçak rezervasyonları ve bilet temininin yanı sıra seyahate çıkarken tercih edilen destinasyondaki konaklama ve ulaşım imkanlarını kolayca öğreniyor ve yine isterlerse rezervasyonları ücretsiz olarak rahatça yaptırılıyor. Vize...