25 / 04 / 2024

Çukurova Tower ulaşım bilgileri

Çukurova Tower ulaşım bilgileri

Anadolu yakasının yeni yıldızı olan Kartal’da, merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile dikkat çeken Çukurova Tower’ da çifte bayram coşkusu yaşanacak.

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım!

Düzce Sky Tower Hotel ulaşım bilgileri kapsamında proje Akçakoca Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 6 yıl her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor.

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım!

Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım bilgilerine göre tesis, Yalı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde yer alıyor. E7 Grup imzası taşıyan proje 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunuyor.

Çukurova Üniversitesi Çevre ve Ulaşım Çalıştayı düzenleyecek!

Adana'daki Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Peyzaj Mimarlığı Bölümü, TÜBİTAK'ın da desteğiyle, 13- 14 Mayıs tarihlerinde uluslararası katılımlı "Çevre ve Ulaşım Çalıştayı" düzenleyecek.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

İstanbul Inn Levent ulaşım!

İstanbul İnn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Ünal İnşaat İstanbul İnn Levent projesi 2016 yılında teslim edilecek.

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...

Çukurova Tower'da Back Up Concierge hizmeti sunuluyor!

Çukurova Tower, sakinlerine Back-Up Concierge hizmetiyle geniş yelpazede hayatı kolaylaştıran uygulamalar sunuyor. Çukurova Tower’da fatura ödeme hizmeti ile faturaların ilgili kuruma ödenmesini sağlamak da mümkün.

Çukurova Tower'da peşinat ödemeden taşınmak mümkün!

Çukurova Tower'ın peşinatı bir yıl erteleyen "önce otur, sonra öde" kampanyası Kurban Bayramı'nda da devam ediyor. Çukurova Gayrimenkul'un son dairelerine özel olarak düzenlediği kampanya ile hiç peşinat ödemeden Çukurova Tower'a taşınmak mümkün.

Çukurova Tower’a hemen taşınıp peşinatı bir yıl sonra ödemek mümkün!

Kartal’ın adalar ve deniz manzaralı rezidans projesi Çukurova Tower’ın peşinatı bir yıl erteleyen “ önce otur, sonra öde ” kampanyası Kurban Bayramı’nda da devam ediyor.

Mahmutbey Speed Tower ulaşım!

360 derece panoramik İstanbul manzarasına sahip olan Mahmutbey Speed Tower ulaşım bilgileri dahilinde projenin İstanbul Avrupa yakası Bağcılar bölgesinde inşa edildiğini söyleyebiliriz. Projede ofis satışlarına devam ediliyor...

Allure Tower projesi ulaşım!

Allure Tower projesi ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 30 katlı tek bloktan meydana gelen projede konut satışlarına devam ediliyor..

Çukurova Tower'da 'önce otur, sonra öde'

İstanbul Kartal'da modern tasarım anlayışıyla Çukurova Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Çukurova Tower'da yaşam başladı. Projede, 30 Ağustos'ta başlayan daire teslimlerinin eylül ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.

Çukurova Tower ulaşım bilgileri Haberi

Çukurova Tower ulaşım bilgileri

Ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower’da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Üstelik KDV de Çukurova Gayrimenkul’den…


36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’da çeşitli büyüklükte ve özellikte, dokuz farklı tipte 253 konut bulunuyor. Yüzde 90’ı yeşil alan, 1.200 metrekaresi ise kapalı sosyal tesis alanından oluşan Çukurova Tower’da, stüdyo daireler 179 bin TL, 1+1'ler 254 bin TL, 2+1'ler 454 bin TL, 3+1'ler ise 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Metroya 600 metre, havaalanına 15 ve deniz otobüsüne 5 dakika mesafede


Merkezi lokasyonu ve ulaşım avantajıyla oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcıların da dikkatini çeken Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliyesi’ne 3...