23 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

E7 Grup imzası ile hayata geçirilen ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel'de Devr-i Tatil fırsatı yer alıyor. İşte Sky Tower Hotel ulaşım krokisi...



Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca her şey dahil konsept ile her yıl istenilen dönemlerde 8 gün 7 gece tatil yapılıyor. Devr-i tatil fırsatı sunan projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor.


Batı Karadeniz'de Akçakoca'da bulunan Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite oda mevcut. 5 bin metrekaresi kapalı alan olarak dizayn edilen proje  E7 GRUP  imzası taşıyor.


Akçakoca  Sky Tower Hotel  Devr-i Tatil fırsatı ile mavi dönem olarak adlandırılan bahar aylarında, beyaz dönem olarak adlandırılan kış aylarında, kırmızı dönem olarak adlandırılan yazı aylarında ve sarı dönem olarak adlandırılan sömestr dönemlerinde tatil yapabilmek mümkün.


Sky Tower Hotel'de bilardo, toplantı alanları, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, mini futbol sahası, masa tenisi, tenis kortu, kongre alanları ve oyun salonları ile birlikte bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plaj bulunuyor. 


Devr-i tatil fırsatı ile her şey dahil konseptte Sky Tower Hotel'de 4 kişilik bir ailenin tatil masrafları;

Beyaz dönem için 11 bin TL, 

Mavi dönem için 14 bin TL, Sarı dönem için 16 bin TL, 

Kırmızı dönem için ise 21 bin TL olarak belirlendi. 


Batı Karadeniz Sky Tower Hotel'de çocuklar için yer alan alanlar arasında ise; sinema salonu, açık alan çocuk havuzu, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, bebek bakım hizmeti, kapalı alan yüzme havuzları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları mevcut. 


Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!

Sky Tower Hotel ulaşım krokisi!


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön