19 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel'in resmi açılışı gerçekleşti!

Sky Tower Hotel'in resmi açılışı gerçekleşti!

Karadeniz bölgesinin en büyük turizm yatırımı olan Sky Tower Hotel’in resmi açılışı, 6 Aralık günü 2. Abdülhamid’in torunlarının katılımıyla gerçekleşti.



Karadeniz bölgesinin en büyük turizm yatırımı olan Sky Tower Hotel’in resmi açılışı, 6 Aralık günü 2. Abdülhamid’in torunlarının katılımıyla gerçekleşti. E7 Grup’un 69 milyon dolar yatırımıyla Batı Karadeniz bölgesinin ilk 5 yıldızlı oteli olan Sky Tower, farklılıkları ile turizm sektöründe bir ilk olacak Devr-i Tatil konseptinin lansmanını da gerçekleştirdi. Akçakoca’da, Karadeniz’in tek mavi bayraklı denizin kıyısında yer alan helal turizm sisteminde hizmet sunan Sky Tower Hotel’de, Devr-i tatil sistemiyle 2500 euroya 6 yıl çift kişilik tatil yapmak mümkün olacak.


E7 Grup tarafından 2012 yılında Akçakoca Belediyesi’nden satın alan ve 69 milyon dolar yatırımla sektöre kazandırılan Karadeniz’in en büyük turizm yatırımı özelliği taşıyan Sky Tower Hotel’in resmi açılışı, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce AKP milletvekilleri ve 2. Abdülhamid’in torunlarından Harun Osmanoğlu, Orhan Osmanoğlu, Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu, Yavuz Selim Osmanoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

E7 Grup CEO’su Ersin Aydeniz, açılışta yaptığı konuşmada, “1990’lı yıllarda Akdenize yatırım yapanlara şaşırılıyordu. Şimdi Karadeniz’e yatırım yapanlar için aynı şey düşünülüyor. Batı Karadeniz’de turizmin önünün açılması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekiyor. Akçakoca sadece Türk turistler için değil, yabancı turist için de çok kıymetli bir bölge. Örneğin 2013 yılında Karadeniz bölgesine Ortadoğu ülkelerinden 700 bin kişi geldi. Akçakoca, doğal güzellikleriyle Ortadoğu’nun muhafazakar adalarından biri olabilir. Hatta Akçakoca, Arap ve muhafazakar turistlerin Miami’si olacak iddiasındayız” dedi.


Star



Geri Dön