26 / 04 / 2024

çukurova üniversitesi hastane açılışı

çukurova üniversitesi hastane açılışı

Ömer Çelik, "DAEŞ gibi terör örgütünün, İslamiyet'in kutsal kavramlarını istismar ederek insanlığa tehdit oluşturduğu, ülkemizin PKK gibi bir terör örgütü karşısında tehditlerle karşı karşıya kaldığı bir dönemde karşılıklı fikirlere saygıyı korumalıyız''

KPSS'den 50 puan alanlar hemen baksın! O kurum tam 39 personel alacak! Başvurular başladı! 

Çukurova Üniversitesi KPSS'den 50 puan alma şartı ile toplamda 39 personel alacağını duyurdu. Başvurular başladı! İşte başvuru detayları.

KPSS’den 50 puan almak ve lise mezunu olmak yetiyor! Üniversiteye 40 sürekli işçi ve 99 sözleşmeli personel alınacak!

Çukurova Üniversitesi sürekli ve sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanlara göre, İŞKUR üzerinden sürekli işçi ve üniversite hastanesine de sözleşmeli personel alınacak.

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

İzmir'deki yıkımın sebebi imar afları mı?

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. İbrahim Ortaş, İzmir depreminin ardından Türkiye'deki yapılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

Çukurova Üniversitesi Sarıçam'da yurt yaptırıyor!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Sarıçam'a bağlı Balcalı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor. Yurt inşa ve irtifak hakkı tesisi ihalesi için teklifler 18 Nisan'a kadar verilebilecek..

Çukurova Üniversitesi öğrenci yurdu ihalesi iptal edildi!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından öğrenci yurdu inşa edip kredi ve yurtlar kurumuna kiralanmak üzere irtifak hakkı tesisi ihalesi iptal edildi..

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Adana ÇİSAM'a yeni bina müjdesi!

Adana Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü'ne bağlı olarak kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇİSAM) bu yıl yeni binasına kavuşacak.

çukurova üniversitesi hastane açılışı Haberi

çukurova üniversitesi hastane açılışı

Çelik, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Dr. Mehmet Feyyaz Etiz Onkoloji ve Hematoloji Hizmet Binası temel atma ve yapımı tamamlanan 12 hizmet binasının toplu açılış törenine katıldı. Çelik, yaptığı konuşmada, ÇÜ'nün markalaşması, uluslararası arenada önemli bir rol oynamasının siyasi hayatında en gurur verici bulduğu örneklerden biri olduğunu söyledi.


Hükümetlerinin her bir üyesinin ÇÜ'den bir talep geldiğinde yapılanları gördükleri için memnuniyetle destek vermeye devam ettiklerini anlatan Çelik, "Çeşitli projeler konusunda hükümetteki arkadaşlarımızla zaman zaman tartışmalar olur fakat en az tartışma olan alanın ÇÜ olduğunu söyleyebilirim." diye konuştu.


Çelik, kişisel hayatında ÇÜ'nün yerini anlatarak, şunları ifade etti: 


"Üniversite, bugünün dünyasında sadece ilimin irfanın öğretildiği bir yer değil. Siyasi tarihte Çağatay Devleti diye bir devlet var. Normalde bu devletin 20 ya da 30...