26 / 04 / 2024

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..



Okan Üniversitesi, Tuzla'da Türkiye'nin en büyük sağlık yatırımlarından birine imza attı. Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'de diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 8 bin metrekare kapalı alanda 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastanenin yatırım maliyeti ise 25 milyon dolar olarak açıklandı. Okan Üniversitesi'nin s sektörüne yaptığı yatırımların top 150 milyon doları buldu.


25 milyon dolarlık yatırımla yapılan hastane bünyesinde, iki adet genel anestezi ameliyathanesi, cerrahi periodontoloji anabilim dallarına level 1 lokal anestezi ameliyathar dental lazer ünitesi, CAD-CAM ünitesi, endodontik mikroskop ünit son teknoloji radyoloji görüntüleme cihazları, dental volumetrik tomografi ve RVG sistemleri, ortodonti ve protez laboratuvarları, A laboratuvarı, dünya standartlarında dezenfeksiyon ve sterilizasyor altyapısı bulunuyor. Türkiye'de ilk kez Mecidiyeköy'deki Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi kullanılan 'Teknolojik Su Dezenfeksiyon Sistemi' Tuzla'daki yeni Di: Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nde de kullanımda. Öğrenciler, sahip olunan teknolojik altyapı sayesinde hastanede cerrahi uygulamak zamanlı olarak konferans salonunda izleme olanağına sahip.


150-200 kişi kapasiteli üç adet amfi, dört adet seminer salonu ve zengin diş hekimliği kaynaklarını içeren teknolojik donanımlı kütüphanesi bulunan hastanede, Okan Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Mecidiyeköy'deki Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi ile entegre PACS altyapısı da var.


Para 




Geri Dön