26 / 04 / 2024

Servcorp, 2. ofis merkezini Tekfen Tower 'da açtı!

Servcorp, 2. ofis merkezini Tekfen Tower 'da açtı!

Türkiye pazarına 2010 yılında giren, dünya çapında 22 ülkede, 120 lokasyonda hazır ve sanal ofis çözümleri sunan Servcorp, İstanbul 'daki ikinci ofis merkezini Levent Tekfen Tower 'da açtı...



 IT ve iletişim alt yapılarına yaptığı yatırımlarla müşterilerine verimli çalışma ortamı kuran Servcorp, Türkiye 'deki ikinci merkezini Arkiparc 2011 Gayrimenkul Ödülleri, Ofis kategorisinde birinci seçilen Levent Tekfen Tower 'da açtı. Servcorp, İstanbul 'un büyük ticari faaliyetlerin oyun sahası olma özelliğini değerlendirerek, dünya şirketlerine yeni fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Servcorp Orta Doğu Genel Müdürü Laudy Lahdo, “Artık, İstanbul 'un en heyecan verici iş adreslerinden birinde hizmet vermeye başladık. Türkiye yıllık %9,2 büyüme ile dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri. Bu noktada İstanbul Servcorp için son derece cazip bir merkez. ” dedi.

“Artık geleneksel ofis masası kavramı terk ediliyor. ”

Günümüzde rahat çalışma koşullarının öncelik kazandığını vurgulayan Servcorp Orta Doğu Genel Müdürü Laudy Lahdo, “Tüm dünyada insanların iş yapma anlayışı değişiyor; artık geleneksel ofis masası kavramı terk ediliyor. İş dünyası mobil ağırlıklı çalışmayı tercih ederken, Servcorp, bu gereksinimlere alan yaratıyor. Bu anlamda yenilikçi ofis çözümlerinde öncü rol oynuyoruz. ” dedi.

Lahdo, “Gerek yeni kurulan küçük ölçekli şirketler, gerekse Fortune 500 listesine girebilmeyi başarmış büyük ölçekli kuruluşlar, ofis tercihlerini hazır ve sanal ofislerden yana kullanıyor.   Servcorp, bulunduğu her lokasyonda Tekfen Tower gibi prestijli iş merkezlerinde geçici toplantı odaları, günlük suitler ve kritik şirket toplantıları için tasarlanmış özel kurul odaları ile şirketlere son teknoloji BT ve iletişim çözümleri ile ideal, yenilikçi ofis çözümleri sunuyor … ” diyerek, Servcorp 'un Türkiye 'deki ikinci merkezinin öneminin altını çizdi.

Servcorp 'un İstanbul 'daki ilk merkezini Nişantaşı Orjin Binası 'nda hizmete açmıştı.

 


Geri Dön