26 / 04 / 2024

cumalıkızık turizm

cumalıkızık turizm

Yeni Yıldırım'ı turizm merkezi haline getirmek için projeler üreten Başkan İsmail Hakkı Edebali, dünya mirası Cumalıkızık'ı yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline getirmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Es Aura Sağlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferart Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Güler Görgün tarafından kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Ekinözü Sağlık Turizm Merkezi’nin temelini attı.

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KY Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Cem Özşaner Seyahat Taşımacılık Turizm Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şahabettin Kişi ve Volkan Bilir ortaklığıyla kuruldu.

Ahlat Çelik Yapı İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlat Çelik Yapı İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyılmaz tarafından kuruldu.

Bursa Cumalıkızık'taki tarihi yapılar restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a da sahip çıkıyor.

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crown Balloons Havacılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile  Aınawanjıang Maımaıabulızı, Tuersunkare Maımaıtınıyazı, Hayrullah Küçükaytekin ve Lokman Yusuf    Yüksel ortaklığında kuruldu. 

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Mahamiid Danışmanlık Turizm Emlak Tekstil İthalat İhracat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Mohammad Abdulazız ve Issa Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Danışmanlık Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Yıldız ve Cumali Ceylan ortaklığında kuruldu. 

cumalıkızık turizm Haberi

cumalıkızık turizm

Cumalıkızık'ın eşsiz tarihi mirası ile Yıldırım'ın güzide turizm merkezlerinden biri olduğunu belirten Edebali, "UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Cumalıkızık, 700 yıllık tarihi dokusu ile yılın her mevsimi turistlerin uğrak yeridir. Biz de Yıldırım Belediyesi olarak bu turizm merkezimizin daha iyi duruma gelebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi. 


GELECEĞE TAŞIMAYA DEVAM 


Tarih ve medeniyet şehri Yıldırım'ın, Cumalıkızık sayesinde tüm dünya tarafından yakından takip edildiğini vurgulayan Başkan Edebali, " Yıldırım'ın asırlar boyu devam eden kültürel ve tarihsel mirasına sahip çıkarak, ecdadımızın bizlere emaneti olan Cumalıkızık'ı yaşatarak geleceğe taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu. Yıldırım a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesinde Cumalıkızık'ın turizm merkezi olarak kilit rol oynayacağını da dile getirdi. 


A...