25 / 04 / 2024

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi

Üsküdar Belediyesi, çocukların ve gençlerin hem sportif faaliyetler yapabilecekleri, hem de çeşitli alanlarda eğitim faaliyetlerinde bulunabilecekleri Cüneyt Çakır Ünalan Spor Tesisleri ve Bilgi Evi'nin temelini törenle attı.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Amperino C-100 görücüye çıktı ve seri üretime hazır...

Türkiye’nin elektrikli ikinci otomobili Amperino C-100 görücü karşısına çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Canseven, “2025 yılının son çeyreğinden sonra aracımızı yollarda görmeye başlayacağımızı istiyoruz.2035 itibarı ile de fabrikamızda 50 bin araç üretebilir hale gelmek istediklerini kaydetti. İ

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuat Çakır İnşaat Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çakır tarafından kuruldu.

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Cüneyt Yavuz kimdir? Kaç yaşında?

Mavi'nin yönetim kurulunda yer alan Cüneyt Yavuz kimdir? Cüneyt Yavuz kaç yaşında? Cüneyt Yavuz evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

İnternetten araç alıp satmak isteyenler dikkat! Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu!

Dolandırıcılar şimdi de internetteki araç ilanlarını hedef aldı. İnternetten araç alıp satmak isteyenlerin dikkatli olması gereken bu yeni dolandırıcılık yönteminde dolandırıcılar gözlerine kestirdikleri aracı satın alacakmış gibi yaparak satıcıyı akıllara durgunluk verecek şekilde dolandırıyor.

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi Haberi

Cüneyt Çakır Spor Kompleksi


Üsküdar’da ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden futbol hakemi Cüneyt Çakır’ın adını ölümsüzleştirecek spor tesisinin temeli atıldı. Törene, Ak Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Erdal Yılmaz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yöneticisi Yemen Ekşioğlu, Üsküdar Amatör Spor Kulüp Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TESİSİN TEMELİ DUALARLA ATILDI

Dualar eşliğinde yapılan temel atma töreninde Başkan Hilmi Türkmen, protokol üyeleri ile harç makinesinin butonuna basarak temel atma töreni gerçekleştirildi.


Tören sonrası Ünalan Spor Kulübü sporcuları davul çalarak ve meşaleler yakarak başkan Hilmi Türkmen'e tezahüratta bulundular.


ÇAKIR’DAN BAŞKAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR MESAJI

TFF tarafından İstanbul dışında görevlendirilen ve temel atma törenine katılamayan başarılı hakem Cüneyt Çakır mesaj yollayarak, Başkan Hilmi Türkmen'e teşekkür etti.


EN GÜZEL HİZMETİMİZ...