23 / 04 / 2024

Cushman and Wakefiel

Cushman and Wakefiel

2017 yılının 3. çeyreğinde bir önceki döneme kıyasla yüzde 12 artışla toplam 92 bin 603 metrekare yeni ofis alanı tamamlanarak pazara girmiş ve toplam arz 5,5 milyon metrekareye yükselmiştir. 

Murat Can Elmalı kimdir?

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kurucularından olan Murat Can Elmalı kimdir? Murat Can Elmalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte cevabı...

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cushman And Wakefield Tasarım İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğra Gönden, Murat Can Elmalı ve Colin Joseph T. Wilson tarafından kuruldu.

CushBakışı Dergisi Aralık sayısı yayınlandı!

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin zengin içeriği ve konukları ile yılın son sayısı yayınlandı. 

İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield’in Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, 2016'da İstanbul ofis pazarında gerileme yaşandığını açıkladı.

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

İstiklal Caddesi kirada dünya devleriyle yarışıyor!

Dünyanın 71 ülkesindeki önde gelen 461 alışveriş cadde ve bulvarını değerlendiren gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman and Wakefield, her ülkede metrekare başına yıllık mağaza kirası bedelinin en yüksek olduğu caddeyi sıraladı.

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

Cushman and Wakefield ve Nike EMEA'dan dev güç birliği!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman and Wakefield, Nike EMEA tarafından Türkiye'de açılacak tüm yeni Nike Factory Store'ların proje yöneticiliğini üstlendi.

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Cushman and Wakefield ve DTZ birleşti!

Dünyanın önemli gayrimenkul danışmanlık şirketi Cushman & Wakefield ile yine dünyada gayrimenkul ve iş çözümleri yaratan gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden DTZ, Cushman & Wakefield çatısı altında birleşti.

Nidakule Ataşehir Güney'in kiralamasını Cushman and Wakefield yapacak!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield, ofis pazarındaki öncü rolünü yeni bir işbirliği ile sürdürüyor.

Cushman and Wakefield, yıllık gayrimenkul raporunu açıkladı!

A sınıfı ofis pazarında, Avrupa’da en yüksek artışı yüzde 30 ile Türkiye gösterdi . İstanbul’un 3 önemli caddesi; Avrupa’da en yüksek kira artışlarının yaşandığı 10 pazar içinde yer aldı.

Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı!

Yenişehir'de yeni belediye hizmet binası yapımına onay veren AK Parti, kapalı pazaryeri önündeki akaryakıt istasyonunun kaldırılmasına itiraz etti. Konak Meclis'te yeni hizmet binası krizi yaşandı.

Cushman and Wakefiel Haberi

Cushman and Wakefiel

Cushman and Wakefield'in CushBakışı Dergisi'nin Aralık sayısı yayınlandı. Zengin içeriği ile dikkat çeken dergide "Türkiye'de 3. çeyrek pazar analizleri" başlıklı yazı yayınlandı. İşte pazar analizleri;


Ofis Pazarı

Genel Bakış

Yatırım harcamaları ve net ihracat katkıları ile birlikte, Türkiye ekonomist 2017 yılının 2. çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %5,1 oranında büyümüştür. Reel sektör güven endeksinde kaydedilen artış da (Ağustos ayında 110,7 puan, Eylül ayında 111,6 puan) iş dünyasındaki iyimser havayı yansıtmaktadır. Bu iyimser tablo ofis piyasasındaki kiralama işlemleri ve yatırımlarının lehine olsa da, kurdaki dalgalanmalar, yüksek enflasyon (TÜFE Eylül 2017 %11,2) ve işsizlik oranları (Haziran 2017 %10,2) birinci kira seviyelerini ve pazardaki talebi negatif yönde etkilemeye devam etmektedir.


KULLANICI ODAĞI


2017 3. çeyrekte bir önceki döneme kıyasla %12 artışla toplam...