27 / 04 / 2024

Dağtekin İnşaat iş hacmi

Dağtekin İnşaat iş hacmi

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Servet Daştan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Servet Daştan ve Sonnur Daştan ortaklığında kuruldu.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart'ta verilecek!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat için nihai karar 1 Mart 2021 tarihindeki duruşmada verilecek.

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Bıkım tarafından kuruldu.

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Demir tarafından kuruldu.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Dağtekin İnşaat iş hacmi Haberi

Dağtekin İnşaat iş hacmi

Şehir Hastanesi bölgesinde bin konutluk proje için start veren Dağtekin İnşaat, 200 konutu bu yıl sonuna kadar, geri kalan kısmını ise 2021 yılı sonuna kadar tamamlamayı amaçlıyor. Dünya Gazetesi'nde Hilal Sönmez, Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin ilerleyen süreç içerisinde gelişeceğini ve yaklaşık üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağından bahsetti.

Koronavirüs salgını karşısında inşaat sektörünün 2020 yılında güzel bir ivmeye sahip olduğunu ifade eden Yalçın Dağtekin, “İş merkezi, villa ve konut projelerimiz var. 2019 yılında 400’e yakın inşaatımız oldu. Bu yıl sonuna kadar da 600 inşaatı tamamlamış olacağız. Salgının Türkiye’de ilk görüldüğü günlerde yaşanan kapanma bizleri de olumsuz etkiledi. Ancak, hızlı bir toparlanma sürecine girdik. Yıl sonuna kadar yetiştirme sözü verdiğimiz tüm projeleri bitiriyoruz. Şu anda özellikle Şehir...