19 / 04 / 2024

daire numarası

daire numarası

Bir sokakta her binaya kesirsiz ve harfsiz bağımsız bir numara verilir. Meydan, bulvar, cadde, sokak ve küme evlerde birden fazla binaya aynı numara verilemez. Peki, apartman iç kapı numaraları nasıl verilir?

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Müteahhitten daire almak için peşinat verdik. Aramızda adi kağıda yazılmış, daire numarası ve verilen peşinat olmak üzere maddeleri yazdık. Daireyi sıkıntılarımızdan dolayı alamadık. Dava açarak daireye tedbir koyulmasını isteyebilir miyiz?' sorusunu yanıtladı

Batışehir telefon numarası!

Batışehir telefon numarası haberimizde bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen projede satış süreci devam ediyor.

Folkart Blu Çeşme telefon numarası!

4 bin 124 metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Folkart Blu Çeşme telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede 83 adet suit daire bulunuyor.

Self İstanbul telefon numarası!

Self İstanbul telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Self İstanbul'da konut ve ticari üniteler mevcut.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Daire Kartal satış ofisi telefon!

Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde inşa edilen projede yüzde 4 peşin indirimi yapılıyor.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Daire Kartal Evleri satış ofisi!

Daire Kartal Evleri satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi. Bodur İnşaat imzası ile hayata geçirilecek proje 28 katlı olarak dizayn edildi.

Konut alırken tapuya dikkat edilmeli!

Konut alımı yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, gayrimenkule ait tapu belgesidir. Özellikle, satın alınacak gayrimenkulün tapusundaki daire numarası ile satın alınacak daire numarasının aynı olmasına dikkat edilmelidir.

Eston Mahallem telefon numarası!

Eston Mahallem telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı'nın projesi Eston Şehir Mahallem'de daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Eagle Residence Kartal örnek daire!

Eagle Residence Kartal projesinde daire teslimleri bu ay içinde yapılıyor. Eagle Residence Kartal örnek daire seçeneklerini görmek için 0216 374 14 13 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

daire numarası Haberi

daire numarası

Apartman iç kapı numaraları nasıl verilir?

Adres ve numaralandırmaya ilişkin yönetmelik gereğince; Bir meydan etrafında bulunan ve kapıları meydana açılan binalar numarandırılırken, bir başlangıç noktası belirlenir ve bu başlangıç noktasından itibaren saat yönünde ardışık numaralar verilir.


Çıkmaz sokaklar dahil olmak üzere, bir sokağın başından itibaren sol tarafındaki binalara 1’den başlayarak tek numaralar, sağ tarafındaki binalara 2’den başlayarak çift numaralar, birbirini takip edecek şekilde veriliyor.

      

Genel olarak, her binaya kesirsiz ve harfsiz bağımsız bir numara verilir. Meydan, bulvar, cadde, sokak ve küme evlerde birden fazla binaya aynı numara  verilemez. Peki, apartman iç kapı numaraları nasıl verilir?


Apartman, resmi bina, otel ve işhanlarının iç kapılarının numaralanması

Apartman, resmi bina, otel ve işhanı gibi birden fazla bağımsız bölüm içeren binaların iç kapı numaraları aşağıdaki esaslara...