29 / 03 / 2024

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Firma: Bodur İnşaat

Proje: Daire Kartal

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.



'Bodur İnşaat  Daire Kartal  satış ofisi' detaylarına değinmeden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. 28 kat olarak yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor.


Daire Kartal nerede?

Konum bilgisine göre E-5 Yakacık Yolu ve Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın mesafede yer alan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Proje 28 kat şeklinde yükseliyor.


Halk Sokak Daire Kartal ev tipleri

Konut alanlarının 61 metrekareden başlayıp, metrekaresi değiştiği projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje tek blok olarak yükseliyor.


Kartal Daire ödeme koşulları

Kale Grubu bünyesinde Bodur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede ödeme planına göre peşinat sağlandığında yüzde 4 oranında indirim uygulanıyor. 


Daire Kartal fiyatları

Daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlandığı projede ev fiyatları 254 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje Kale Grubu'nun ilk gayrimenkul projesi olarak yükseliyor.


Daire Kartal adres

Yalı, Halk Sk. No:10, 34873 Kartal/İstanbul


Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Tel: 0212 371 52 53

Web: www.dairekartal.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön