19 / 04 / 2024

Daire Kartal ne zaman teslim

Daire Kartal ne zaman teslim

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da hayata geçirdiği Daire Kartal projesinde konut teslimleri Eylül ayında başlayacak, peşinat ödemesi ise Ocak 2018’de yapılacak.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Daire Kartal satış ofisi telefon!

Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde inşa edilen projede yüzde 4 peşin indirimi yapılıyor.

Daire Kartal Rezidans iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Daire Kartal Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde daireler 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Rezidans ev fiyatları!

Toplam 174 daireden meydana gelen Daire Kartal Rezidans projesinde 2+1 ve 1+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Daire Kartal Rezidans ev fiyatları...

Daire Kartal Kale Grubu daire fiyatları!

Daire Kartal Kale Grubu daire fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Daire Kartal projesi bu yıl Ekim'de teslim ediliyor...

Kale Daire Kartal satış fiyatları 2017!

TAGO Mimarlık tarafından dizayn edilen Daire Kartal projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yalı Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

Daire Kartal Kale ev fiyatları!

Daire Kartal Kale ev fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Daire Kartal projesi bu yıl Ekim ayında teslim ediliyor...

Daire Kartal ne zaman teslim Haberi

Daire Kartal ne zaman teslim

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründe 60 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul; Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ prajesinde, konut teslimlerine hazırlanıyor. 


Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Daire Kartal projesinde teslimatlar Eylül ayında başlayacak, peşinat olarak belirlenen tutar ise Ocak 2018’de ödenecek. 


Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da

Kartal’da yükselen prestijli projede, Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılıyor. Metro istasyonuna yakınlığıyla da değer kazanan ‘Daire Kartal’, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile ayrıcalık yaratıyor. 


Mimarisinden dekorasyon ve tasarımına kadar her detayına özen gösterilen, kaliteli, sürdürülebilir ve niş bir proje olarak bölgeye değer katan ‘Daire Kartal’, çok avantajlı ödeme koşullarından dolayı hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir...