25 / 04 / 2024

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.



Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak İstanbul Anadolu Yakasının yeni merkezi Kartal'da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı bulunuyor. Kaliteli bir konutta yaşamak ve yatırım yapmak isteyenlerin beklentileri dikkate alınarak hayata geçirilen projede ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlatıldı.

Daire Kartal projesinin yeni kampanyasında yüzde 10 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Yüzde 10 indirim de uygulanan projede birinci yıl yüzde 15, ikinci yıl yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme gerçekleştiriliyor. Yüzde 60'lık bakiye de yüzde 0,98 faizle taksitlendiriliyor. Konforun ve kalitenin her ayrıntıda hayat bulduğu, balkonlu, deniz ve adalar manzaralı Daire Kartal’da fiyatlar 309 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Daire Kartal’da yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik

Daire Kartal projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklerinde toplam 244 daire bulunuyor. Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik Ödülü olan Leed Gold Sertifikasını alan Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik de sunuyor.

Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri ‘Daire Kartal’da

Kale Grubu’nun kale rezidansı Daire Kartal projesinde Kale markalı ürünlerin en güzel örneklerine de yer veriliyor. Daire Kartal projesi özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre mesafede yer alan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. ‘Daire Kartal’, ayrıca Pendik Marina’ya 8 kilometre Bostancı’ya 12 kilometre Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre Kadıköy’e 22 kilometre Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre mesafede yükseliyor.

Web: www.dairekartal.com


Geri Dön