24 / 04 / 2024

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Firma: Bodur Gayrimenkul

Proje: Daire Kartal

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 



Daire Kartal projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İnşaatı tamamlanan ve hemen taşınabilme imkanı bulunan projede yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim, yüzde 0,98 faizle ev almak için sayılı günler kaldı. 
 
Fiyatların 309 bin liradan başladığı balkonlu, deniz ve Adalar manzaralı Daire Kartal’daki kampanya 31 Ekim’de sona eriyor.  Yüzde 10 indirim de uygulanan kampanyada birinci yıl yüzde 15, ikinci yıl yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme yapılıyor. Yüzde 60'lık bakiye ise yüzde 0,98 faizle taksitlendiriliyor.

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak hayata geçirdiği projede hemen teslim, hemen tapu fırsatı da bulunuyor. 

 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!


Metroya yakın, Adalar manzaralı ve Leed Gold Sertifikalı 

Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 244 daire yer alıyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılan proje, özgün mimarisi, hayatı kolaylaştıran tasarımı, Adalar’ı tam karşıdan gören deniz manzaralı konumu ile hem yatırım yapmak, hem de keyifli bir yaşam sürdürmek isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor. 

Daire Kartal, yaşamın her aşamasında tasarruf ve verimlilik sunuyor.  Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan ‘Daire Kartal’ın, Kartal Metro İstasyonu’na uzaklığı ise 950 metre. 
 

Web: https://www.dairekartal.com/
 


projeye sor



Geri Dön