28 / 03 / 2024

Daire Kartal ödemeleri

Daire Kartal ödemeleri

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi!

Konum bilgisine göre Şehit Hakan Kaban Parkı’na yakın yerde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Bodur İnşaat Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Daire Kartal Tago Architects tarafından tasarlandı!

Tago Architects tarafından Kartal’da, tek bir blok halinde tasarlanan Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire Kartal'daki dairelerin tamamı deniz manzaralı. 

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinatla!

Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim ve yüzde 0,98 faiz imkanı sağlanıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 309 bin liradan başlıyor. 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Daire Kartal’dan hemen tapu hemen teslim!

Daire Kartal, bu yaz benzersiz avantajlarla ev sahibi yapıyor. Yüzde 15 indirim ve 0.98 vade farkıyla Daire Kartal’dan ev alanlar tapularını hemen alıyor, hemen taşınabiliyor.

Daire Kartal’da yüzde 25 net indirim!

Daire Kartal projesinde yüzde 25 net indirim uygulanıyor. Daire Kartal’da 0.98 faiz avantajıyla ev almak için son hafta...

Daire Kartal'da yüzde 30 indirim!

Bodur Gayrimenkul imzasını taşıyan Daire Kartal’da Babalar Günü’ne özel 24 Haziran'a kadar geçerli yüzde 30 indirimle ev almak ve hemen taşınmak mümkün.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Daire Kartal'da yüzde 25 indirim fırsatı!

Hükümetin KDV, tapu harcı ve kamu bankalarında konut kredi faizlerinde indirim kararı sektörde etki yarattı. GYODER, Konutder ve İNDER üyesi firmalar hep birlikte yüzde 20 indirim kararı aldı.

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal'da hem aracını hem evini yenile!

Kalan son daireler için fiyatların 299 bin TL’den başladığı Daire Kartal'da 60 ay vadeye yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor..

Daire Kartal’dan arabalı ev fırsatı!

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesi, yeni kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

Daire Kartal ödemeleri Haberi

Daire Kartal ödemeleri

Daire Kartal projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İnşaatı tamamlanan ve hemen taşınabilme imkanı bulunan projede yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim, yüzde 0,98 faizle ev almak için sayılı günler kaldı. 
 
Fiyatların 309 bin liradan başladığı balkonlu, deniz ve Adalar manzaralı Daire Kartal’daki kampanya 31 Ekim’de sona eriyor.  Yüzde 10 indirim de uygulanan kampanyada birinci yıl yüzde 15, ikinci yıl yüzde 15 olmak üzere iki ara ödeme yapılıyor. Yüzde 60'lık bakiye ise yüzde 0,98 faizle taksitlendiriliyor.

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak hayata geçirdiği projede hemen teslim, hemen tapu fırsatı da bulunuyor. 


Metroya yakın, Adalar manzaralı ve Leed Gold Sertifikalı 

Daire Kartal projesinde 1+1 ve 2+1 olmak üzere toplam 244 daire yer alıyor. Kale markalı ürünlerin en güzel örnekleri kullanılan proje,...